Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Renovatie polyester lichtstraat

Wij bieden meerdere soorten lichtstraten

De bestaande polyester lichtstraten zijn door ons vervangen door 4-wandig polycarbonaat lichtstraten waardoor men optimaal van het daglicht geniet. 

Type lichtplaat: 10mm 4-wandig | Opaal

Renovatie van een polyester lichtstraat

Polyester lichtstraten zijn een populaire keuze voor dakvensters en lichtkoepels. Ze zijn relatief goedkoop, licht van gewicht en gemakkelijk te installeren.

Echter, polyester lichtstraten hebben een beperkte levensduur. Na ongeveer 20 jaar kunnen ze beginnen te verkleuren, vergelen of zelfs barsten. Als uw polyester lichtstraat aan het einde van zijn levensduur is, is het tijd om te overwegen om deze te renoveren of te vervangen.

Renovatie van een polyester lichtstraat

Een renovatie van een polyester lichtstraat is een goede manier om de levensduur van uw lichtstraat te verlengen. Bij een renovatie worden de oude polyester lichtplaten vervangen door nieuwe, duurzamere materialen.

Voordelen van een renovatie van een polyester lichtstraat

Een renovatie van een polyester lichtstraat biedt een aantal voordelen, waaronder:

  • Verlengde levensduur: Een gerenoveerde polyester lichtstraat kan weer tientallen jaren mee.
  • Verbeterde prestaties: Nieuwere materialen, zoals polycarbonaat, bieden een betere lichttransmissie en zijn bestand tegen UV-straling.
  • Besparing op kosten: Een renovatie is vaak goedkoper dan een nieuwe lichtstraat.

Als uw polyester lichtstraat aan het einde van zijn levensduur is, is het een goed idee om te overwegen om deze te renoveren. Een renovatie is een goede manier om de levensduur van uw lichtstraat te verlengen en de prestaties te verbeteren.