Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Lichtstraat in dicht dak plaatsen

Eén van onze specialisaties is de realisatie van nieuwe lichtstraten in bestaande dichte, platte daken van bedrijfspanden, hallen, loodsen en magazijnen. Op deze manier wordt uw pand verlicht door natuurlijk daglicht wat gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. Daarnaast is een lichtstraat zeer duurzaam, het gaat jarenlang mee en u kunt aanzienlijk op de energiekosten besparen. Heeft u interesse in een nieuwe lichtstraat? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een gerichte prijs en komen de lichtstraat bij u inmeten.

Lichtstraat in dicht dak plaatsen

Eén van onze specialisaties is de realisatie van nieuwe lichtstraten in bestaande dichte, platte daken van bedrijfspanden, hallen, loodsen en magazijnen. Op deze manier wordt uw pand verlicht door natuurlijk daglicht wat gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. Daarnaast is een lichtstraat zeer duurzaam, het gaat jarenlang mee en u kunt aanzienlijk op de energiekosten besparen.

Heeft u interesse in een nieuwe lichtstraat? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een gerichte prijs en komen de lichtstraat bij u inmeten. 

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren
Wij zijn gespecialiseerd in

Lichtstraten & lichtkoepels

Lichtstraten zorgen voor direct meer natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal.

Renovatie

Veel lichtstraten zijn na twintig jaar aan renovatie toe. Voorkom lekkages en dure energierekeningen.

Polycarbonaat

De polycarbonaat beplating is leverbaar in verschillende diktes. Hierdoor zijn isolatiewaardes mogelijk tot een U-waarde van 1,1 W/m²K. Vergelijkbaar met HR++ beglazing.

De mogelijkheden van een lichtstraat in een dicht plat dak

De lichtstraten die wij plaatsen bestaan veelal uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandig polycarbonaat beplating. Polycarbonaat is een meerwandig, slagvast, kunststof en UV-bestendig materiaal. Enkele andere voordelen van dit type materiaal zijn:

  • Polycarbonaat is slagvast/hagelbestendig
  • Verkrijgbaar in verschillende isolatiewaardes
  • Het is bestand tegen zeer hoge en zeer lage temperaturen
  • Het heeft een jarenlange levensduur

Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Hierbij geldt, hoe dikker de polycarbonaat beplating is, hoe hoger de isolatiewaarde. Daarnaast kunnen de lichtstraten voorzien worden van extra opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lichtstraat warmtewerend, extra isolatie, lichtstraat met ventilatie, doorvalbeveiliging en met meeuwenpinnen. 

Waarom een lichtstraat van Lichtstraten.nl?

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat voor het platte dak van uw bedrijfshal, loods of magazijn. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Daarnaast kunnen wij een nieuwe lichtstraat vaak binnen 1 à 2 werkdagen geplaatst hebben. Wij beschikken namelijk over een eigen vrachtwagen met autolaadkraan, zodat uw nieuwe lichtstraat snel en veilig geplaatst kan worden. Uiteraard nemen we al het afval dat vrij komt bij het plaatsen mee terug naar onze werkplaats.

Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Lichtstraat in dicht dak plaatsen op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster