Lichtstraat vervangen?

Lichtstraten.nl levert en monteert hoogwaardige aluminium lichtstraten voorzien van meerwandige polycarbonaat beplating. Het voordeel van dit materiaal is dat het leverbaar is in verschillende isolatiewaardes. Daarnaast is het slagvast en hagelbestendig.

Polycarbonaat beplating is leverbaar in verschillende diktes. Er zijn isolatiewaardes mogelijk tot een U-waarde van 1,1 W/m²K. Dit is vergelijkbaar met HR++ beglazing. Hierdoor beperkt u energieverlies door de lichtstraat en profiteert u wel van daglichtinval.

Er zijn diverse opties mogelijk zoals ventilatieluiken, ventilatoren en extra warmtewering voor een optimaal werkklimaat in uw bedrijfshal. 

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

93245aa0-fc62-4f9d-99bc-c3295ed95906

Lichtstraat op maat

Eigen productie, korte levertijden en een scherpe prijs!

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat. Na uw aanvraag bieden wij u een scherpe prijs. Ook komen wij de lichtstraat op locatie inmeten.  

Lichtstraten.nl heeft jarenlange ervaring in de renovatie van lichtstraten. Wij produceren de lichtstraten in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij de oude lichtstraten of eventueel alleen de oude lichtstraatbeplating op korte termijn vervangen.

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl