Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Lichtstraat in bedrijfshal PostNL

Polycarbonaat lichtstraat

Lichtstraten.nl produceert en monteert aluminium lichtstraten. Deze lichtstraten zijn voorzien van meerwandige polycarbonaat kanaalplaten. 

Onze polycarbonaat lichtstraten zijn leverbaar in verschillende isolatiewaardes. Bovendien zijn er diverse opties, zoals ventilatieluiken, ventilatoren, doorvalbeveiliging en warmtewering.

Polycarbonaat lichtstraat

Lichtstraten.nl produceert en monteert aluminium lichtstraten. Deze lichtstraten zijn voorzien van meerwandige polycarbonaat kanaalplaten. 

Onze polycarbonaat lichtstraten zijn leverbaar in verschillende isolatiewaardes. Bovendien zijn er diverse opties, zoals ventilatieluiken, ventilatoren, doorvalbeveiliging en warmtewering.

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren
Wij zijn gespecialiseerd in

Lichtstraten & lichtkoepels

Lichtstraten zorgen voor direct meer natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal.

Renovatie

Veel lichtstraten zijn na twintig jaar aan renovatie toe. Voorkom lekkages en dure energierekeningen.

Polycarbonaat

De polycarbonaat beplating is leverbaar in verschillende diktes. Hierdoor zijn isolatiewaardes mogelijk tot een U-waarde van 1,1 W/m²K. Vergelijkbaar met HR++ beglazing.

Voordelen van een kunststof lichtstraat

Een lichtstraat heeft als voordeel dat er meer natuurlijk daglicht binnenvalt in uw bedrijfspand. Doordat er meer natuurlijk daglicht binnenvalt, wordt er een aangename werksfeer gecreëerd voor uw personeel. Ook kan er met een lichtstraat aanzienlijk bespaard worden op de energiekosten.

Heeft u interesse in een nieuwe kunststof lichtstraat of wilt u een lichtstraat laten vervangen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een gerichte prijs en komen de polycarbonaat lichtstraat bij u inmeten.

Mogelijkheden van een polycarbonaat lichtstraat

Onze kunststof lichtstraten bestaan uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandige polycarbonaat beplating. 

De polycarbonaat beplating is leverbaar in verschillende diktes. Hierdoor zijn isolatiewaardes mogelijk tot een U-waarde van 1,1 W/m²K. Dit is vergelijkbaar met HR++ beglazing. 

De polycarbonaat lichtstraten zijn verkrijgbaar in 3 tinten: opaal (wit), helder (transparant) en Opal Gold (warmtewerend).  Bovendien is de polycarbonaat beplating voorzien van UV bescherming.

Lichtstraat polycarbonaat prijzen

Eigen productie

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat. Na uw aanvraag bieden wij u een scherpe prijs. Ook komen wij uw kunststof lichtstraat op locatie inmeten.

Uw nieuwe lichtstraat produceren wij in onze werkplaats. Doordat wij de polycarbonaat lichtstraat zelf produceren en leveren kunnen wij scherpe prijzen en korte levertijden hanteren.

Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan waarmee wij uw kunststof lichtstraat snel en veilig op uw dak plaatsen.

Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Polycarbonaat lichtstraat op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster