Polycarbonaat lichtstraat

Lichtstraten.nl produceert en monteert aluminium lichtstraten. Deze lichtstraten zijn voorzien van meerwandige polycarbonaat kanaalplaten. 

Onze polycarbonaat lichtstraten zijn leverbaar in verschillende isolatiewaardes. Bovendien zijn er diverse opties, zoals ventilatieluiken, ventilatoren, doorvalbeveiliging en warmtewering.

Polycarbonaat lichtstraat

Lichtstraten.nl produceert en monteert aluminium lichtstraten. Deze lichtstraten zijn voorzien van meerwandige polycarbonaat kanaalplaten. 

Onze polycarbonaat lichtstraten zijn leverbaar in verschillende isolatiewaardes. Bovendien zijn er diverse opties, zoals ventilatieluiken, ventilatoren, doorvalbeveiliging en warmtewering.

Beoordelingen

Google reviews

Beoordelingen

Google reviews

Wij zijn gespecialiseerd in

Lichtstraten & lichtkoepels

Lichtstraten zorgen voor direct meer natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal.

Renovatie

Veel lichtstraten zijn na twintig jaar aan renovatie toe. Voorkom lekkages en dure energierekeningen.

Nieuwbouw

Door een lichtstraat treedt er veel natuurlijk daglicht naar binnen en kan er aanzienlijk op de energiekosten bespaard worden.

De voordelen van een polycarbonaat lichtstraat

Een lichtstraat heeft als voordeel dat er meer natuurlijk daglicht binnenvalt in uw bedrijfspand. Doordat er meer natuurlijk daglicht binnenvalt, wordt er een aangename werksfeer gecreëerd voor uw personeel. Ook kan er met een lichtstraat aanzienlijk bespaard worden op de energiekosten.

Heeft u interesse in een nieuwe polycarbonaat lichtstraat of wilt u een lichtstraat laten vervangen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een gerichte prijs en komen de lichtstraat bij u inmeten.

De mogelijkheden van polycarbonaat beplating

Onze polycarbonaat lichtstraten bestaan uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandige polycarbonaat beplating. 

De polycarbonaat beplating is leverbaar in verschillende diktes. Hierdoor zijn isolatiewaardes mogelijk tot een U-waarde van 1,1 W/m²K. Dit is vergelijkbaar met HR++ beglazing. 

De lichtstraten zijn verkrijgbaar in 3 tinten: opaal (wit), helder (transparant) en Opal Gold (warmtewerend).  Bovendien is de polycarbonaat beplating voorzien van UV bescherming.

Lichtstraat polycarbonaat prijzen

Eigen productie

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat. Na uw aanvraag bieden wij u een scherpe prijs. Ook komen wij uw lichtstraat op locatie inmeten.

Uw nieuwe lichtstraat produceren wij in onze werkplaats. Doordat wij de lichtstraat zelf produceren en leveren kunnen wij scherpe prijzen en korte levertijden hanteren.

Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan waarmee wij uw lichtstraat snel en veilig op uw dak plaatsen.

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl