Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Atrium lichtstraat vervangen appartementengebouw

Lichtstraat stal

Wilt u graag meer natuurlijk daglicht in uw stal? Wij van Lichtstraten.nl hebben de oplossing voor u. Een lichtstraat is een natuurlijk daglichtsysteem waardoor het daglicht gelijkmatig verdeeld wordt in uw stal. Door een lichtstraat te installeren, hoeft u bijna geen lampen meer te gebruiken en kunt u veel besparen op de energiekosten. Meer daglicht zorgt ervoor dat je productiever wordt en is gezond voor mens en dier. Zou u graag meer informatie willen over het plaatsen van een lichtstraat in een stal? Neem gerust contact met ons op.

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren
Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!
Oude lichtstraat met weinig licht

Welke lichtstraat past het beste bij uw stal

Wij beschikken over een groot assortiment lichtstraten. Voor elk type dak hebben wij een kunststof lichtstraat. De beste lichtstraten voor een stal zijn de gebogen lichtstraat en de zadeldak lichtstraat. Deze lichtstraten zijn eenvoudig te plaatsen en hebben veel mogelijkheden. Een gebogen of halfronde lichtstraat heeft een ronde ofwel gebogen vorm en een zadeldak is een lichtstraat in een tentvorm waardoor een rustig en symmetrisch beeld ontstaat. In een stal is ventilatie erg belangrijk. Bij beide lichtstraten kunt u ventilatieluiken toevoegen zodat er schone en frisse lucht in uw stal komt. Ook kunt u ervoor kiezen om een doorvalbeveiliging en/of meeuwenpinnen te installeren op uw lichtstraat.

Bij Lichtstraten.nl maken we het op maat

Heeft u speciale wensen bij een lichtstraat? Onze medewerkers komen graag bij u op locatie om uw dak te bekijken en in te meten. Wij maken vervolgens de lichtstraten speciaal voor u op maat en komen daarna met een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden. Zou u graag willen weten wat dit allemaal gaat kosten? Vraag eenvoudig online een offerte op maat aan! U krijgt binnen 1 werkdag een reactie.
Opal gold lichtstraten zijn warmtewerend
banner_lichtstraat_bedrijfspand

De voordelen van een lichtstraten in uw stal

  • Zorgt voor een gezonde leefomgeving
  • Gaan jarenlang mee
  • Verhoogt de productiviteit
  • Zijn UV beschermd
Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Lichtstraat stal op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster