Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Ventilatieluiken in lichtstraten

Lichtstraat met ventilatie

Met een lichtstraat op uw bedrijfspand, bedrijfshal, loods of agrarische schuur zorgt u ervoor dat er veel natuurlijk daglicht binnenvalt. Om een optimaal klimaat in uw bedrijfsruimte te creëren kunnen wij de lichtstraat of meerdere lichtstraten voorzien van een ventilatieluik. Een goede ventilatie is essentieel voor de gezondheid en stimuleert ook de productiviteit.

Een lichtstraat met ventilatie heeft altijd een elektrische bediening. Daarnaast kan een ventilatieluik worden voorzien van een wind-en regendetectie, zodat deze automatisch sluit bij regen of wind. 

Heeft u interesse in een nieuwe polycarbonaat lichtstraat met ventilatie of wilt u een lichtstraat laten vervangen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een gerichte prijs en komen de lichtstraat bij u inmeten.

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren
Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!
Open ventilatieluik in lichtstraat

Meer dan een lichtstraat die open kan

Een lichtstraat met ventilatie is meer dan alleen een lichtstraat die open kan. Ze zijn namelijk elektrisch bedienbaar. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit:

  • Wind- en regendetectie
  • Diverse isolatiewaardes
  • Een transparante of witte teint
  • Optimale warmtewering

Een lichtstraat met ventilatie kan in allerlei lichtstraten verwerkt worden. De meest populaire lichtstraten die ventilatieluiken hebben zijn:

Lichtstraat met ventilatie op maat

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat met ventilatie op maat. Wij produceren alle lichtstraten namelijk zelf. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak van uw bedrijfspand geplaatst kunnen worden.

Ventilatieluiken in lichtstraten
Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Ventilatieluiken op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster