Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Lichtstraten zeewolde op dak

Lichtstraat inclusief montage

Wilt u graag uw loods, bedrijfshal of magazijn beter verlichten door lichtstraten te gebruiken? Dat bent u bij Lichtstraten.nl aan het juiste adres. Wij leveren lichtstraten inclusief montage. U bent verzekerd van professionals met jarenlange ervaring die deze werkzaamheden vakkundig en snel kunnen uitvoeren. Meer informatie over een lichtstraat plaatsen en de kosten daarvan? U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen.

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren
Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!
Oude lichtstraten vervangen in Best

Ga voor duurzaam met lichtstraten

Kiest u liever voor duurzaam en energiebesparend licht? Dan passen de lichtstraten perfect bij u. Een lichtstraat is een daglichtsysteem van goede kwaliteit, waarbij uw pand verlicht wordt door natuurlijk daglicht wat gelijkmatig verdeeld wordt. De lichtstraten die wij plaatsen, bestaan veelal uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandig polycarbonaat. Als u ervoor kiest om een lichtstraat te laten plaatsen, dan komen wij deze bij u monteren. Heeft u al lichtstraten, maar zijn deze toe aan vernieuwing? Dan komen wij de lichtstraten bij u vervangen. U kunt online een offerte op maat aanvragen.

Lichtstraat laten plaatsen

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden. Onze specialisten plaatsen lichtstraten in heel Nederland. Wilt u graag een lichtstraat laten plaatsen? Plan een afspraak in. 

Draadglas lichtstraat vervangen skelet
Renovatie van lichtstraten

Waarom kiezen voor lichtstraten.nl?

Onze specialisten geven deskundig advies over de mogelijkheden van een lichtstraat inclusief montage. Jaarlijks plaatsen we meer dan 2000 lichtstraten, waar ook die van u bij kan zitten. Lichtstraten heeft een eigen productie waardoor wij korte levertijden hanteren, vlotte en veilige montage met 10 jaar garantie. Heeft u vragen over een lichtstraat laten plaatsen? Neem contact op met onze specialisten. 

Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Lichtstraat inclusief montage op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster