Lichtstraat inclusief montage

Wilt u graag uw loods, bedrijfshal of magazijn beter verlichten door lichtstraten te gebruiken? Dat bent u bij Lichtstraten.nl aan het juiste adres. Wij leveren de lichtstraten inclusief montage. U bent verzekerd van professionals met jarenlange ervaring die deze werkzaamheden vakkundig en snel kunnen uitvoeren. Meer informatie over het monteren van een lichtstraat? u kunt ten alle tijden contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Ga voor duurzaam met lichtstraten

Kiest u liever voor duurzaam en energiebesparend licht? Dan passen de lichtstraten perfect bij u. Een lichtstraat is een daglichtsysteem van goede kwaliteit waarbij uw pand verlicht wordt door natuurlijk daglicht wat gelijkmatig verdeeld wordt. De lichtstraten die wij plaatsen bestaan veelal uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandig polycarbonaat. Als u ervoor kiest om een lichtstraat te bestellen, komen wij deze bij u monteren. Heeft u al lichtstraten maar zijn deze toe aan vernieuwing? Dan komen wij de lichtstraten bij u vervangen. U kunt online een offerte op maat aanvragen.

De montage van een lichtstraat

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden. Onze specialisten plaatsen lichtstraten in heel Nederland. Wilt u graag dat wij de lichtstraten bij u komen monteren? Plan een afspraak in. 

Waarom kiezen voor lichtstraten.nl?

De specialisten van lichtstraten zijn in staat deskundig advies te geven over de mogelijkheden van de lichtstraten. Jaarlijks plaatsen we meer dan 2000 lichtstraten waar ook die van u bij kan zitten. Lichtstraten heeft een eigen productie waardoor wij een Korte levertijden hanteren, vlotte en veilige montage met 10 jaar garantie. Heeft u een vraag over de lichtstraat? Neem contact op met onze specialisten. 

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl