Lessenaarsdak lichtstraat

Wilt u graag meer natuurlijk daglicht hebben in uw werkruimte? Kies voor een lessenaarsdak lichtstraat. Een lessenaarsdak bestaat uit een dakvlak waarbij een aflopende helling is aangebracht. Hierdoor kan het water op de lichtstraat goed eraf lopen. Lichtstraten.nl is dé specialist in zowel het vervangen als het plaatsen van lichtstraten op bedrijfshallen, panden, loodsen en magazijnen. Zou u graag meer informatie willen over de lichtstraat lessenaarsdak? Neem gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Google reviews

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Lessenaarsdak lichtstraat op maat

Als u uw pand wilt verduurzamen is een lichtstraat een stap in de goede richting. Met een lichtstraat krijg je een grote hoeveelheid daglicht binnen. Wij van Lichtstraten.nl maken de lessenaarsdak lichtstraat op maat in onze eigen werkplaats. Onze specialisten komen bij u op locatie de werkzaamheden bekijken en opmeten, zodat we een passende offerte op maat kunnen maken. De lessenaarsdak lichtstraat heeft een voordeel: het kan ook tegen een muur gemonteerd worden. Een lessenaarsdak is zeer geschikt om creatief te verwerken in uw dak. Zo is er de mogelijkheid om de dakbedekking door te laten lopen op een deel van de lichtstraat. 

Lichtstraat lessenaarsdak prijzen

Bent u benieuwd wat de lichtstraat lessenaarsdak gaat kosten? U kunt eenvoudig online een  offerte aanvragen. De kosten van de lichtstraat is gebaseerd op de maat die u graag wilt. Voor specifieke vragen kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze specialisten. Doordat de lichtstraten in onze werkplaats geproduceerd worden, hanteren wij een korte levertijd. 

Waarom kiezen voor een lessenaarsdak lichtstraat van Lichtstraten.nl?

Bij lichtstraten.nl bent u verzekerd van professionals met jarenlange ervaring die deze werkzaamheden vakkundig èn snel uitvoeren. Jaarlijks hebben we meer dan 200 projecten. Onze specialisten weten al te goed hoe ze een project moeten aanpakken. Doordat we centraal gelegen zijn, zijn we altijd dichtbij. Meer informatie? Stel uw vraag door contact met ons op te nemen. 

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden

Vlotte en veilige montage

Vlotte en veilige montage

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl