Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

lichtstraten vervangen distributiecentrum

Lessenaarsdak lichtstraat

Wilt u graag meer natuurlijk daglicht hebben in uw werkruimte? Kies voor een lessenaarsdak lichtstraat. Een lessenaarsdak bestaat uit een dakvlak waarbij een aflopende helling is aangebracht. Hierdoor kan het water op de lichtstraat goed eraf lopen.

Lichtstraten.nl is dé specialist in zowel het vervangen als het plaatsen van lichtstraten op bedrijfshallen, panden, loodsen en magazijnen. Zou u graag meer informatie willen over de lichtstraat lessenaarsdak? Neem gerust contact met ons op.

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Renovatie project vervangen van lichtstraten

Lichtstraat op lessenaarsdak

Een lessenaarsdak is een dakvorm, dat bestaat uit één enkel dakvlak. Maar het is geen plat dak, want het heeft een hellende constructie. Meestal ongeveer 15 graden. Op een lessenaarsdak kunt u allerlei soorten lichtstraten plaatsen. Denk aan een zadeldak of gebogen lichtstraat. Bent u benieuwd wat op uw lessenaarsdak de beste lichtstraat is? We kijken graag met u mee, hoe u het meeste daglicht naar binnen kunt laten.

Een lessenaarsdak lichtstraat heeft dezelfde kenmerken als het gelijknamige dak. Het is een schuin aflopende constructie. Dit type lichtstraat zien we vaak op bijgebouwen, garages of schuren. Een lessenaars lichtstraat kan tegen een muur gemonteerd worden. Maar dat hoeft niet. We plaatsen het ook geregeld midden op een platdakconstructie.

Voordelen van een lessenaarsdak lichtstraat

Op zoek naar een lessenaarsdak lichtstraat? Dat heeft deze voordelen:

  • Meer lichtinval, wat een positief effect heeft op uw medewerkers
  • Stap naar verduurzaming, door een lagere energierekening
  • Snel weglopend regenwater, dankzij de schuine zijde
  • Op elk dak te plaatsen, zowel een plat als een schuin dak
  • Geschikt om creatief te verwerken in het dak, zoals de mogelijkheid om dakbedekking door te laten lopen op de lichtstraat. 

We zijn eerlijk, een lessenaarsdak lichtstraat heeft ook een nadeel. Doordat het uit één schuine zijde bestaat, valt licht ook maar aan één kant naar binnen. Dat levert minder daglicht op, dan een zadeldak lichtstraat bijvoorbeeld. Twijfelt u of het de beste keuze is voor uw dak? We denken graag met u mee!

Helder daglicht via lichtstraat
Lichtstraten met doorvalbeveiliging

Lessenaarsdak lichtstraat op maat

Elke lichtstraat maken wij op maat. Daardoor sluit het altijd aan bij uw bedrijfspand. De lessenaarsdak lichtstraat wordt gemaakt van polycarbonaat, een sterk staaltje kunststof. Het verzekert u van een lange levensduur. Verder is het aan u om te kiezen welke isolatiewaarde, kleur en extra opties u wilt. Dat bepaalt ook de lichtstraat lessenaarsdak prijzen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De productie, levering en montage van uw lichtstraat hebben wij in eigen beheer. Daardoor profiteert u van erkend advies, scherpe prijzen en korte levertijden. We meten de lessenaarsdak lichtstraat ook op locatie bij u in én we nemen naderhand het afval mee terug. Dat kan niet misgaan. Wilt u een lessenaarsdak lichtstraat laten plaatsen? Wij doen het snel, vakkundig en goed!

Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Lessenaarsdak lichtstraat op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster