Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Nieuwbouw lichtstraat distributiecentrum

Wij bieden meerdere soorten lichtstraten

Dit nieuwe distributiecentrum hebben wij voorzien van polycarbonaat lichtstraten met een binnenschil. Door de lichtstraten met dubbele beplating is de isolatiewaarde extra hoog. Men geniet van natuurlijk daglicht en lage energiekosten. 

Type lichtplaat: 10 mm, 4wandig | Kleur: Opaal

Dit distributiecentrum is voorzien van meerdere lichtstraten. De lichtstraat is gemaakt van polycarbonaat met een binnenschil. Door de lichtstraten met dubbele beplating is de isolatiewaarde extra hoog. Men geniet van natuurlijk daglicht en lage energiekosten.

De lichtstraat is geplaatst op het dak van het distributiecentrum. De lichtstraat zorgt voor een lichte en prettige werkomgeving voor de medewerkers. Het natuurlijke daglicht heeft een positieve invloed op de productiviteit en het welzijn van de medewerkers.

De lichtstraat is ook goed voor het milieu. De lichtstraat zorgt voor minder kunstlicht, wat leidt tot een lagere energierekening. Daarnaast zorgt de lichtstraat voor een betere ventilatie van het distributiecentrum.

De lichtstraat is een duurzame oplossing voor een lichte en prettige werkomgeving. De lichtstraat heeft een positieve invloed op de productiviteit, het welzijn en het milieu.

Voordelen van lichtstraten in distributiecentra

Lichtstraten in distributiecentra bieden een aantal voordelen:

  • Natuurlijk licht: Lichtstraten zorgen voor natuurlijk licht in een distributiecentrum. Dit kan bijdragen aan een betere gezondheid en een comfortabeler binnenklimaat.
  • Verhoogde productiviteit: Lichte werkomgevingen kunnen leiden tot een hogere productiviteit.
  • Lager ziekteverzuim: Lichte werkomgevingen kunnen leiden tot een lager ziekteverzuim.
  • Betere ventilatie: Lichtstraten kunnen zorgen voor een betere ventilatie van een distributiecentrum. Dit kan bijdragen aan een gezonder binnenklimaat.
  • Lagere energiekosten: Lichtstraten kunnen leiden tot lagere energiekosten, omdat er minder kunstlicht nodig is.