Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Lichtstraat met binnenschil

Wij bieden meerdere soorten lichtstraten

Bij dit project hebben wij een lichtstraat met binnenschil gemonteerd. Dit ten behoeve van extra isolatie voor  energiebesparing. 

Lichtstraten met een binnenschil zijn lichtstraten die bestaan uit twee lagen beplating. De binnenschil is meestal gemaakt van polycarbonaat of glas. De buitenschil is meestal gemaakt van hetzelfde materiaal als de binnenschil, maar kan ook van een ander materiaal gemaakt zijn, zoals aluminium of staal.

Lichtstraten met een binnenschil bieden een aantal voordelen ten opzichte van lichtstraten met één enkele laag beplating. Ze zijn:

  • Energiezuiniger: De binnenschil zorgt voor een extra isolatielaag, waardoor er minder warmte verloren gaat. Dit kan de energiekosten verlagen.
  • Sterker: De binnenschil biedt extra bescherming tegen storm en andere weersomstandigheden.
  • Geluiddempender: De binnenschil kan helpen om geluid te dempen. Dit kan een aangenamere werkomgeving creëren.

Lichtstraten met een binnenschil zijn over het algemeen duurder dan lichtstraten met één enkele laag beplating. De kosten zijn afhankelijk van de grootte, de vorm, het materiaal en de constructie van de lichtstraat.

Toepassingen

Lichtstraten met een binnenschil worden vaak toegepast in bedrijfshallen, kantoren en andere gebouwen waar natuurlijke lichtinval belangrijk is. Ze kunnen ook worden toegepast in woningen om de energiekosten te verlagen en de geluidsoverlast te verminderen.