Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Lichtstraat in dicht dak van magazijn

Wij bieden meerdere soorten lichtstraten

Wij hebben 6 stuks lichtstraten op dit bestaande gebouw met plat dak gemonteerd. Door de lichtstraten komt er veel natuurlijk daglicht binnen in het magazijn. De opdrachtgever heeft gekozen voor extra isolerende lichtstraten voor extra energiebesparing.

Type lichtplaat: 10mm 6 wandig | Opaal

Lichtstraten zijn een geweldige manier om natuurlijk licht in een gebouw te brengen, zelfs als het dak dicht is. Ze bieden een aantal voordelen, waaronder:

  • Meer natuurlijk licht: Lichtstraten laten natuurlijk licht binnen, wat kan bijdragen aan een betere gezondheid en een comfortabeler binnenklimaat. Natuurlijk licht kan helpen om slaappatronen te reguleren, de stemming te verbeteren en de productiviteit te verhogen.
  • Betere ventilatie: Lichtstraten kunnen ook helpen om de ventilatie van een gebouw te verbeteren. Dit kan helpen om vocht en geuren te verwijderen, wat kan bijdragen tot een gezonder binnenklimaat.
  • Lagere energiekosten: Lichtstraten kunnen helpen om de energiekosten te verlagen door het gebruik van kunstlicht te verminderen. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren, vooral in gebouwen met hoge plafonds of veel ruimte.