Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Draadglas lichtstraten vervangen met ventilatieluiken

Wij bieden meerdere soorten lichtstraten

Draadglas lichtstraat renovatie. Bij dit renovatiepand in Deventer zijn de oude draadglas lichtstraten vervangen waarbij tevens de asbestkit is gesaneerd. Er zijn heatguard lichtstraten geplaatst, deze warmtewerende lichtstraten zijn voorzien van 17 ventilatieluiken. 

Type lichtplaat: 32mm, 11  wandig polycarbonaat 

Draadglas lichtstraten zijn een populaire manier om extra licht in een gebouw te brengen. Ze zijn echter niet altijd even veilig en efficiënt. Draadglas is namelijk kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Daarnaast kan draadglas de ventilatie van een ruimte belemmeren.

Een goede oplossing voor deze problemen is het vervangen van een draadglas lichtstraat met ventilatieluiken. Ventilatieluiken zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, zoals polycarbonaat of kunststof. Ze zijn ook voorzien van openingen die zorgen voor een goede ventilatie.

Voordelen van ventilatieluiken

Ventilatieluiken bieden een aantal voordelen ten opzichte van draadglas:

  • Veiligheid: Ventilatieluiken zijn sterker en duurzamer dan draadglas. Ze zijn dus minder kwetsbaar en kunnen gemakkelijker worden schoongemaakt.
  • Efficiëntie: Ventilatieluiken zorgen voor een goede ventilatie, waardoor het vochtgehalte in een ruimte wordt verlaagd. Dit kan bijdragen aan een betere gezondheid en een comfortabeler binnenklimaat.
  • Esthetiek: Ventilatieluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Hierdoor kunt u ze aanpassen aan de uitstraling van uw woning of bedrijf.