Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

47 lichtstraten met doorvalbeveiliging PostNL

Wij bieden meerdere soorten lichtstraten

Bij dit PostNL distributiecentrum heeft Lichtstraten.nl 47 lichtstraten gerenoveerd. De lichtstraten zijn voorzien van doorvalbeveiliging
Onze lichtstraten met doorvalbeveiliging zijn getest  en voldoen aan de richtlijn NEN-EN 1991-1-1.

Type: 10 mm, 4 wandig 
Kleur: Opaal 

Wat is doorvalbeveiliging?

Doorvalbeveiliging voor lichtstraten kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een veelgebruikte methode is het plaatsen van een hekwerk of reling rondom de lichtstraat. Ook kan er gekozen worden voor een glazen balustrade of een net.

Lichtstraten met doorvalbeveiliging bieden een aantal voordelen. Ze zorgen voor een veilige werkomgeving, en voorkomen dat mensen of voorwerpen door de lichtstraat vallen. Daarnaast kunnen ze ook een bijdrage leveren aan de veiligheid van kinderen.

Soorten doorvalbeveiliging voor lichtstraten

Er zijn verschillende soorten doorvalbeveiliging voor lichtstraten verkrijgbaar. De meest voorkomende soorten zijn:

  • Hekwerk of reling: Dit is de meest eenvoudige en effectieve manier van doorvalbeveiliging. Hekwerken en relingen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en materialen.
  • Glazen balustrade: Een glazen balustrade is een elegante en moderne manier van doorvalbeveiliging. Glazen balustrades zijn verkrijgbaar in verschillende designs en materialen.
  • Net: Een net is een relatief goedkope manier van doorvalbeveiliging. Netten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen.