Lichtstraten op maat voor nieuwbouw

 

 

 


 

Daglichttoetreding voor een duurzaam bedrijfspand

 

Natuurlijk daglicht werkt zeer aangenaam en heeft een postieve bijdrage aan de gezondheid van uw medewerkers. Door een lichtstraat op uw nieuwbouw bedrijfshal te plaatsen creëert u dit. Door een lichtstraat treedt er veel natuurlijk daglicht naar binnen en kan er aanzienlijk op de energiekosten bespaard worden.

 

neem contact op

 

Polycarbonaat lichtstraten

De lichtstraten die wij plaatsen zijn van polycarbonaat. Ons daglichtsysteem is verkrijgbaar in verschillende diktes waarbij geldt dat hoe dikker het polycarbonaat is, hoe hoger de isolatiewaarde is. 

  • Daglichtinval in uw nieuwe bedrijfshal
  • Lichtstraat op maat
  • Duurzaam en energiezuinig

Lichtoplossingen voor uw nieuwbouw bedrijfshal

Polycarbonaat Meer informatie over polycarbonaat lichtstraten? > lees hier meer

Lichtstraten voor uw nieuwe bedrijfspand bestellen.

 

Wilt u lichtstraten laten plaatsen op uw nieuwe bedrijfspand, hal of opslagloods? Wij leveren en monteren lichtstraten op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd.

Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden. Heeft u interesse in lichtstraten voor uw nieuwe bedrijfspand? Wij bespreken graag vooraf met u, de architect en/of aannemer uw wensen en voorkeuren, zodat wij voor u een oplossing op maat kunnen realiseren. 

Nieuwbouw lichtstraten

 

Er zijn verschillende isolatiewaardes mogelijk.

 

 


 

Locatie: Joure
Categorie: Lichtstraat
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Standaard

Opdracht:

Bij dit project is er veel daglicht ontstaan in het bedrijfspand door de 4-wandige polycarbonaat lichtstraat. Door de transparante beplating ontstaat er frisse lichtinval. Polycarbonaat is een kunststof welke tegen hoge en lage temperaturen bestendig is.

 

Type lichtstraat: 10mm, 4-wandig polycarbonaat.

Kleur: Transparant, helder

 

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan