Lichtstraten voor bedrijfspanden

Is uw lichtstraat aan vervanging toe of wilt u een nieuwe lichtstraat laten plaatsen in het dak van uw bedrijfspand of magazijn? Bij lichtstraten.nl bent u verzekerd van professionals die op vakkundige wijze deze werkzaamheden uitvoeren.

Lichtstraten op dicht bestaand dak

Onze specialisatie is het realiseren van nieuwe lichtstraten in bestaande dichte daken. Zo’n daglichtsysteem zorgt voor een aangename werkomgeving waarin mensen direct een stuk productiever zijn. Tegelijkertijd kunt u door het gebruik van een lichtstraat ook veel energie besparen.

Lichtstraten van polycarbonaat

De lichtstraten die wij plaatsen zijn van polycarbonaat. Polycarbonaat is een meerwandig en slagvast kunststof. Ons daglichtsysteem is verkrijgbaar in verschillende diktes waarbij geldt dat hoe dikker het polycarbonaat is, hoe hoger de isolatiewaarde is. Bekijk de soorten en mogelijkheden hier


Verschillende typen lichtstraten zijn mogelijk:

  • Halfrond/gebogen lichtstraat
  • Zadeldak lichtstraat
  • Verticale lichtstraat

 

Ga direct naar prijzen van lichtstraten

 

Lichtkoepels of dakkoepels?

Wilt u wel het voordeel van natuurlijk daglicht maar geen plaats voor een lichtstraat? Wij leveren en monteren ook lichtkoepels. Deze zijn meestal wat kleiner dan de lichtstraten die wij aanbieden. 

Meer informatie over lichtkoepels? 

 

De voordelen van een lichtstraat van lichtstraten.nl:

  • Creëer op een eenvoudige manier meer daglicht in uw bedrijfspand
  • Bespaar direct op uw energiekosten
  • Eeskundig advies en vlotte montage
  • Eigen productie hierdoor korte levertijden
  • Profiteer van onze jarenlange ervaring in het plaatsen van lichtstraten

De werkwijze van lichtstraten.nl

Met een lichtstraat in uw bedrijfshal brengt u op een simpele manier meer daglicht in uw bedrijfspand. We hanteren daarbij de volgende werkwijze. Eerst verwijderen we de bestaande dakbedekking en isolatie. Daarna zagen we de staaldakplaat door, verwijderen die en plaatsen een zelfdragende en isolerende opstand. Vervolgens brengen we een nieuwe strook dakbedekking aan en monteren de lichtstraat op uw dak. Als de klus geklaard is wordt al het afval door ons gescheiden afgevoerd.

Wilt u ook een nieuwe lichtstraat in het dak van uw bedrijfspand laten plaatsen? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact met ons op