Lichtstraten en lichtkoepels in plat dak

Lichtstraten en lichtkoepels zijn bij uitstek geschikt voor plaatsing op een plat dak al kunnen ze uiteraard ook gewoon op hellende daken worden geplaatst. En in beide gevallen kunt u kiezen uit een vlakke of (gebogen) / halfronde lichtstraat of lichtkoepel. Bij zowel een lichtstraat als lichtkoepel wordt er in uw platte dak als het ware een dakraam geplaatst, hetgeen er direct voor zorgt dat er meer licht in uw bedrijfsruimte komt.

Lichtkoepels plat dak

De lichtkoepels die wij plaatsen zijn vervaardigd van polycarbonaat. Dat is een kunststof materiaal dat meerwandig en slagvast is. Zo zullen een fikse storm en hevige hagelbuien niet direct schade aanrichten aan de lichtkoepels die wij geplaatst hebben. Hoe dikker het polycarbonaat is, hoe hoger de isolatiewaarde is. Lichtkoepels zijn normaliter kleiner dan de lichtstraten die wij plaatsen. U moet dan denken aan formaten van 1 bij 1 meter of 1,5 bij 1,5 meter. Lichtkoepels van polycarbonaat zijn erg sterk en leverbaar in de kleuren glashelder en opaal.

Ga naar producten en mogelijkheden

 

Waarom een lichtstraat of lichtkoepels van lichtstraten.nl:

natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand
• speciaal geschikt voor platte daken
besparing op uw energiekosten
• toepasbaar bij zowel nieuwbouw, verbouwing als renovatie
• lichtstraat plat dak prijzen zijn scherp
• onze deskundige medewerkers die beschikken over een jarenlange ervaring

Wilt u ook één of meerdere lichtstraten of lichtkoepels in het platte dak van uw bedrijfshal laten plaatsen? Vraag direct een offerte aan of neem eerst contact met ons op voor aanvullende informatie.

Neem direct contact met ons op

daklicht plat dak dakraam plat dak lichtkoepels plat dak lichtstraat plat dak prijzen vlakke lichtkoepel