Lichtstraat schuin dak

 

 

Lichtstraat voor uw bedrijfshal met een schuin of hellend dak

Heeft u in uw bedrijfspand een lichtstraat met schade? Laat dan tijdig uw lichtstraat vervangen om meer schade te voorkomen. Ook indien uw bedrijfshal, bedrijfspand, schuur of loods een schuin dak heeft, dan kunnen wij u helpen. 


Wenst u meer daglichtinval in uw bedrijfspand en beschikt u nog niet over een lichtstraat? Laat dan een lichtstraat plaatsen. Wij bieden lichtstraten voor schuine daken aan die wij aanbrengen op uw bedrijfshal, bedrijfspand, schuur of loods.

 

neem contact op

 

De mogelijkheden van een lichtstraat schuin dak

Onze lichtstraten bestaan uit een aluminium constructie die voorzien zijn van polycarbonaat beplating. Polycarbonaat is een kunststof dat erg sterk is, nagenoeg niet verkleurd en bestand is tegen zeer hoge en zeer lage temperaturen. Daarnaast gaat het ook jarenlang mee. 


Wanneer u op zoek bent naar een lichtstraat voor uw bedrijfshal, bedrijfspand, loods of schuur met een schuin dak dan kunt u kiezen uit lichtstraten met:

  • Verschillende isolatiewaardes
  • Een transparante, Opaal of Opal Gold kleur
  • Extra warmtewering
  • Extra isolatie
  • Ventilatieluiken
  • Doorvalbeveiliging
  • Meeuwenpinnen
  • Productie in eigen werkplaats
  • Snelle levertijden en montage
  • Meer natuurlijk daglicht

Lichtstraten voor schuine daken


 

 

 

Lichtstraat schuin dak kosten

Wij leveren altijd een lichtstraat op maat. Mocht u interesse hebben in een lichtstraat voor het schuine dak van uw bedrijfspand, dan komen wij dit altijd bij u inmeten op locatie. Nadat wij alles opgemeten hebben, kunnen wij een geschikte offerte op maat uitbrengen. 

 

Waarom een lichtstraat in schuin dak laten plaatsen door Lichtstraten.nl?

Wij beschikken over onze eigen werkplaats waar wij al onze lichtstraten produceren. Hierdoor heeft u altijd een passende lichtstraat voor het schuine dak van uw bedrijfspand. Doordat wij het zelf produceren kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een eigen vrachtwagen met een laadkraan waardoor we uw nieuwe lichtstraat snel en veilig kunnen plaatsen. Ook kunnen wij de kwaliteit waarborgen, aangezien wij de productie en montage in eigen beheer uitvoeren. Daarom geven wij u de volgende garanties afhankelijk van uw project:


- 10 jaar garantie op waterdichtheid
- 10 jaar garantie op de aluminium constructie
- 10 jaar garantie op de beplating

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan  Offerte aanvragen