Halfronde of gebogen lichtstraat

Er zijn verschillende manieren om extra daglicht binnen uw bedrijfspand te creëren. Bij lichtstraten.nl bieden wij u oplossingen hiervoor. Bijvoorbeeld het plaatsen van lichtkoepels of een gebogen lichtstraat.

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van nieuwe lichtstraten in bestaande dichte daken. Met een gebogen/halfronde lichtstraat zorgt u voor een prettige en aangename werkomgeving. Tegelijkertijd zorgt u voor een mooie uitstraling van het gebouw waarin deze gebogen lichtstraat geplaatst is. Vergeet bovendien de energiebesparing niet die u realiseert met een lichtstraat, aangezien er minder verlichting binnen het pand gebruikt hoeft te worden.

Polycarbonaat gebogen lichtstraat 

Ook bij een gebogen/ halfronde lichtstraat is het materiaal waar de lichtstraat van gemaakt is van polycarbonaat, gezet in aluminium profielen. Voor dit meerwandige en slagvaste kunststof geldt dat hoe dikker het polycarbonaat is, hoe hoger de isolatiewaarde is. Verschillende diktes zijn daarom bij ons verkrijgbaar voor de lichtstraat: 10 mm, 16 mm en 2 x 10 mm. Het materiaal is enorm sterk en is beschikbaar in de kleuren glashelder en opaal.

Meer informatie over onze producten

 

Zo werken we bij lichtstraten.nl

Een halfronde lichtstraat in uw bedrijfshal zorgt heel eenvoudig voor meer daglicht in uw bestaande bedrijfspand. We gaan daarbij als volgt te werk:


• We verwijderen de bestaande dakbedekking en isolatie.
• We zagen we de staaldakplaat door en verwijderen die.
• Vervolgens plaatsen we een zelfdragende en isolerende opstand en brengen een nieuwe strook dakbedekking aan.
• Dan monteren we de lichtstraat op uw dak.
• Aan het einde van de klus wordt al het afval door ons gescheiden afgevoerd.

Wilt u ook een lichtstraat in het bestaande platte dak van uw bedrijfspand laten plaatsen? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Neem direct contact op

ronde lichtkoepel rond gebogen lichtstraat