lichtstraat renovatie Renoveren lichtstraat - Lichtstraten

Renoveren lichtstraten 

Is uw lichtstraat of zijn de lichtstraten van uw bedrijfspand aan renovatie toe? Door verwering, hagel- of stormschade wellicht? Laat deze renoveren door lichtstraten.nl.
 

Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van lichtstraten binnen bedrijfspanden. U haalt er direct weer veel daglicht mee naar binnen en bespaart op uw energiekosten door de hoge isolatiewaardes van polycarbonaat lichtstraten. 

De voordelen van lichtstraten renoveren:

  • Natuurlijk licht in uw bedrijfshal
  • Besparing op uw energierekening
  • Verhogen van de isolatiewaarde

Bekijk direct onze producten en mogelijkheden

HR Dak- en Gevelrenovatie

Lichtstraten.nl is onderdeel van HR Dak- en Gevelrenovatie.  Naast het vernieuwen van uw dak en het plaatsen van lichtstraten kunt u bij ons ook terecht voor gevel renovatie, asbestverwijdering, het restylen van een bedrijfshal en het plaatsen van golfplaten, profielplaten en sandwich panelen. Kijk op www.dakengevelrenovatie.nl voor meer informatie over dakrenovatie en gevelrenovatie.

Kies voor vakkundige dakrenovatie door lichtstraten.nl

We nemen bij dakrenovatie het hele traject voor onze rekening. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en de montage van de nieuwe onderdelen. Daarbij gaan we vakkundig en snel te werk. Schakel ons in voor uw lichtstraat renovatie. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Neem direct contact met ons op