Schade aan uw lichtstraat snel opgelost. 

 

 


 

Wij herstellen de schade aan uw lichtstraat zo snel mogelijk

 

Heeft u in uw bedrijfspand of bedrijfshal een lichtstraat of meerdere lichtstraten met stormschade, hagelschade of lekkage?  Lichtstraten.nl heeft jarenlange ervaring in schadeherstel van lichtstraten en kan uw kapotte lichtstraten of eventueel alleen de oude beplating meestal op korte termijn vervangen voor polycarbonaat lichtstraten. Polycarbonaat is een kunststof dat zeer geschikt is voor lichtstraten: Het is enorm sterk, verkleurt nagenoeg niet en is bestand tegen zeer hoge en zeer lage temperaturen.

 

neem contact op

 

Lichtstraten op maat gemaakt

Wij leveren en monteren lichtstraten op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden.

 

>Meer informatie over polycarbonaat lichtstraten

 

  • Schadeherstel
  • Snelle levertijden
  • Meer natuurlijk daglicht

Schadeherstel lichtstraten

Montage nieuwe beplating in bestaande constructie

 

 

 


 

Locatie: Lelystad
Categorie: Beplating vervangen
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Standaard

Opdracht:

Bij dit project in Lelystad was er hagelschade aan de oude lichtstraat. Wij hebben de beplating vervangen voor polycarbonaat. Een lichtstraat van polycarbonaat is zeer sterk, hagelbestendig en slagvast.

 

Type lichtplaat: 10mm 4-wandig

Kleur: Opaal

 

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan