Lichtstraat renovatie?

 

 


 

Lekkage aan uw lichtstraat verhelpen?

Oude (polyester) lichtstraten hebben door weersinvloeden als storm, hagel, stevige wind en windstoten veel te lijden. Hierdoor kan er lekkage ontstaan in uw lichtstraat. Vaak zien we dat de aluminium constructie nog prima in orde is, maar dat er lekkage is ontstaan door kapotte beplating. In dat geval is het mogelijk om alleen de bestaande beplating te vervangen voor nieuwe polycarbonaat beplating waardoor de lekkage in uw lichtstraat opgelost is. 

 

Is de lichtstraat op uw bedrijfshal, loods of stal door stormschade, lekkage of verwering aan renovatie toe? Neem gerust contact met ons op. Wij bekijken uw project en geven u gericht advies.

 

neem contact op

 

Waarom een lichtstraat renovatie belangrijk is

Veel lichtstraten zijn na twintig jaar aan renovatie toe. Bij een verouderde lichtstraat kan de beplating kapot gaan, waardoor er een lekkage ontstaat. Hierdoor kan ook het energieverbruik omhoog gaan. Dit kunt u voorkomen door het op tijd te laten renoveren. Daarnaast laat een verouderde lichtstraat niet meer het gewenste daglicht naar binnen. Hierdoor wordt uw bedrijfshal, fabriekshal, stal, schuur of loods steeds minder goed verlicht. Dit heeft uiteindelijk effect op de productiviteit van mens en dier. Plan daarom een lichtstraat renovatie tijdig in bij Lichtstraten.nl

 

Werkwijze van een lichtstraat renovatie

Wilt u meer informatie over een lichtstraat renovatie of het verhelpen van een lekkage aan uw lichtstraat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze vakmensen komt uw lichtstraat vervolgens inspecteren. Aan de hand van deze grondige inspectie kunnen wij u het beste advies geven over de renovatie van uw lichtstraat of het behandelen van de lekkage. Het kan namelijk zijn dat de aluminium constructie nog in orde is, maar dat alleen de beplating vervangen dient te worden. Wij kunnen alle soorten lichtstraten renoveren, zoals gebogen lichtstraten, zadeldak lichtstraten, sheddak lichtstraten en lichtstraten in een plat dak.

 

Alle lichtstraat constructies en beplating produceren wij zelf in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Vervolgens wordt het door ons eigen vakkundige team geplaatst. Met een lichtstraat renovatie zijn we in de meeste gevallen slechts een paar uur bezig. Hierdoor kunt u snel weer gebruik maken van uw bedrijfshal, fabriekshal, stal, schuur of loods. 

 

neem contact op

  • Snelle levertijden en montage
  • Bespaar energie
  • Meer natuurlijk daglicht in uw bedrijfshal

Oude lichtstraat met schade renoveren of vervangen


 

Locatie: Utrecht
Categorie: Renovatie lichtstraat
Type: Gebogen lichtstraat
Uitvoering: Standaard

Opdracht:

Vervangen van 12 stuks polyester lichtstraten bij Tennishal in Utrecht. 

Werkzaamheden zijn uitgevoerd i.s.m. een dakdekker. Zij hebben het gehele dak voorzien van nieuwe laag dakbedekking. 

 

Type: 10 mm, 4 wandig 
Kleur: Opaal  

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan