Lichtstraat aan renovatie toe?

 

 


 

Oude (polyester) lichtstraten hebben door weersinvloeden als storm, hagel, stevige wind en windstoten veel te lijden. Is de lichtstraat op uw bedrijfshal, loods of stal door stormschade, lekkage of verwering aan renovatie toe? 

 

neem contact op

 

Wij zijn gespecialiseerd in de montage en het plaatsen van een nieuwe polycarbonaat lichtstraat binnen bedrijfspanden, inclusief nieuwe aluminium constructie. U haalt er direct heel veel daglicht mee naar binnen: dit is ook gunstig voor uw werknemers. Als de bestaande constructie nog degelijk is kunnen wij ook enkel de beplating van uw lichtstraat vervangen. 

  • Snelle levertijden en montage
  • Bespaar energie
  • Meer natuurlijk daglicht in uw bedrijfshal

Lichtstraten.nl is onderdeel van ROBR. renoveert. Een groot voordeel hiervan is dat wij de complete dakrenovatie van uw bedrijfspand kunnen realiseren.
 

Naast het vervangen van de lichtstraat kunnen wij uw bedrijfhal voorzien van nieuwe dakbeplating. Indien gewenst

 

 

 

 

kunnen wij ook de gevelbeplating vervangen. Wij nemen graag het hele traject voor onze rekening. De lichtstraten worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden. Uiteraard voeren wij het oude materiaal ook af. 

Oude lichtstraat met schade renoveren of vervangen


 

Locatie: Zeewolde
Categorie: Renovatie lichtstraat
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Standaard

Opdracht:

De bestaande polyester lichtstraten zijn door ons vervangen door 4-wandig polycarbonaat lichtstraten waardoor men optimaal van het daglicht geniet. 

 

Type lichtplaat: 10mm 4-wandig | Opaal

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan