Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

45 lichtstraten vervangen bedrijfspand PostNL

Wij bieden meerdere soorten lichtstraten

Bij dit distributiecentrum in Nieuwegein waar PostNL gevestigd is heeft Lichtstraten.nl 45 lichtstraten vervangen. De lichtstraten zijn voorzien van doorvalbeveiliging.
Onze lichtstraten met doorvalbeveiliging zijn getest  en voldoen aan de richtlijn NEN-EN 1991-1-1.

Type: 10 mm, 4 wandig
Kleur: Opaal

Een renovatie van lichtstraten op een bedrijfspand bestaat uit de volgende stappen:

 1. De oude beplating wordt verwijderd. Dit kan met een kraan of met handmatige middelen gebeuren.

 2. De constructie wordt gecontroleerd. Indien nodig worden reparaties uitgevoerd of worden onderdelen vervangen.

 3. De nieuwe beplating wordt geplaatst. De nieuwe beplating kan van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals polycarbonaat, glas of kunststof.

 4. De afdichting wordt gecontroleerd. De afdichting tussen de beplating en de constructie is belangrijk om lekkage te voorkomen.

Voordelen van het renoveren van lichtstraten op een bedrijfspand:

 • Lekken voorkomen: Lekkage kan schade aan het gebouw en de inventaris veroorzaken. Door de lichtstraten te renoveren, wordt lekkage voorkomen.
 • Energiekosten verlagen: Natuurlijk licht kan de energiekosten verlagen. Door de lichtstraten te renoveren, wordt er meer natuurlijk licht in het gebouw toegelaten.
 • Levensduur van de lichtstraten verlengen: Een renovatie van lichtstraten kan de levensduur van de lichtstraten verlengen.
 • Verbeterde sfeer en productiviteit: Natuurlijk licht kan een positieve impact hebben op de sfeer en productiviteit in een ruimte. Door de lichtstraten te renoveren, wordt de sfeer in het gebouw verbeterd.

Wanneer renoveren?

Lichtstraten zijn over het algemeen na ongeveer 20 jaar aan renovatie toe. Er zijn echter enkele signalen die kunnen wijzen op het feit dat een renovatie nodig is. Deze signalen zijn:

 • Verkleurde, doffe of gescheurde beplating
 • Corrosie of slijtage aan de constructie
 • Lekken
 • Minder lichtinval