Polycarbonaat lichtstraat


 

De voordelen van een polycarbonaat lichtstraat

Een lichtstraat heeft als voordeel dat er meer natuurlijk daglicht binnenvalt in uw bedrijfspand. Doordat er meer natuurlijk daglicht binnenvalt, wordt er een aangename werksfeer gecreëerd voor uw personeel. In plaats van dat zij in een donkere ruimte staan, zien zij ook wat daglicht. Ook kan er met een lichtstraat aanzienlijk bespaard worden op de energiekosten.

 

Bij Lichtstraten.nl leveren en monteren wij lichtstraten gemaakt van polycarbonaat kanaalplaten gezet in een aluminium frame. Voordelen van onze lichtstraten zijn dat ze erg sterk zijn, licht van gewicht en leverbaar zijn met hoge isolatiewaardes.

 

Heeft u interesse in een nieuwe polycarbonaat lichtstraat of wilt u een lichtstraat laten vervangen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een gerichte prijs en komen de lichtstraat bij u inmeten.

 

neem contact op

  • Natuurlijk daglichtinval
  • Productie op maat
  • Verschillende opties 
  • Vakkundige montage

De keuze opties bij een polycarbonaat lichtstraat

Onze polycarbonaat lichtstraten bestaan uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandige polycarbonaat beplating. Hierbij kunt u kiezen tussen een 4-wandige een 7-wandige of 2 x 4-wandige polycarbonaat kanaalplaat. De 4-wandige platen hebben een dikte van 10mm en de 7-wandige platen hebben een dikte van 16mm. Hierdoor zijn er verschillende isolatiewaardes mogelijk. Daarnaast zijn ook alle polycarbonaat UV beschermd. De lichtstraten zijn verkrijgbaar in 3 tinten: opaal (wit), helder (transparant) en Opal Gold (warmtewerend). Daarnaast zijn er ook aan aantal extra opties waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lichtstraat warmtewerend, extra isolatie, lichtstraat met ventilatie, doorvalbeveiliging en met meeuwenpinnen.

De mogelijkheden van een polycarbonaat lichtstraat voor uw bedrijfspand

Lichtstraat polycarbonaat prijzen

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat. Na het inmeten op locatie kunnen wij u een gerichte prijs geven voor een polycarbonaat lichtstraat. Wij produceren deze in onze eigen werkplaats, waardoor wij de producent en de leverancier zijn. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen geven en korte levertijden hanteren. Met onze eigen vrachtwagen met autolaadkraan zorgen wij er vervolgens voor dat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden.

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan