Nieuwbouw lichtstraat

Voor uw pand met schuin of hellend dak

 

 

 

 

 


 

Lichtsysteem nieuwbouw bedrijfspand met hellend dak.

 

Een lichtstraat is een duurzaam daglichtsysteem wat veel gebruikt wordt bij nieuwbouw bedrijfshallen. 

Heeft u plannen voor een lichtsysteem op uw nieuwe bedrijfshal met een schuin of hellend dak? Lichtstraten.nl heeft jarenlange ervaring met het realiseren van duurzame lichtstraten op nieuwbouw bedrijfspanden.

 

Polycarbonaat kanaalplaat


Onze lichtstraten worden gemaakt van polycarbonaat kanaalplaat, verkrijgbaar in verschillende isolatiewaardes. Meerwandige polycarbonaatplaten zorgen voor een goede lichtopbrengst en isolatie. Dit resulteert in lagere energiekosten voor uw nieuwe bedrijfshal of bedrijfspand en u profiteert van natuurlijk daglichtinval.  

 

>Meer informatie over polycarbonaat lichtstraten

  • Hoge isolatiewaardes mogelijk bij daglichtsysteem
  • Natuurlijk lichtinval in nieuw bedrijfspand
  • Lichtstraten zijn duurzaam en energiezuinig

Lichtsysteem op maat voor bedrijfspanden

Heeft u specifieke wensen voor een daglichtsysteem op uw bedrijfspand? Misschien wilt u de warmte zoveel mogelijk buiten houden, optimale isolatie en de ruimtes onder de lichtstraat kunnen ventileren. Of de lichtstraten voorzien

van doorvalbeveiliging omdat er vaak werkzaamheden op het dak zijn. Wij adviseren u graag om een oplossing op maat te bieden. Al onze lichtstraten worden in onze werkplaats op maat geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden.

Veel natuurlijk daglicht in nieuw bedrijfspand


 

Locatie: Nieuw-Bergen
Categorie: Nieuwbouw lichtstraat
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Standaard

Opdracht:

Bij dit nieuwe bedrijfspand heeft Lichtstraten.nl twee lichtstraten geplaatst waardoor er veel natuurlijk daglicht in het pand is. 
 

Type lichtplaat: 10mm 4-wandig |Kleur: Opaal

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan