Natuurlijk daglichtsysteem met lichtstraten

 

 

 

 


 

Lichtstraat voor nieuwbouw bedrijfshal met plat dak

Een lichtstraat is een duurzaam daglichtsysteem wat vaak toegepast wordt bij nieuwbouw bedrijfshallen en bedrijfspanden met een plat dak. Een lichtstraat zorgt voor veel natuurlijk daglichtinval en een energiezuinig resultaat bij het gebruik van isolerende beplating. 

 

neem contact op

 

Jarenlange ervaring 

Lichtstraten.nl heeft jarenlange ervaring met het realiseren van duurzame lichtstraten op nieuwbouw bedrijfspanden met platte daken. Onze lichtstraten worden gemaakt van polycarbonaat, verkrijgbaar in verschillende isolatiewaardes waarbij geldt dat hoe dikker het polycarbonaat is, hoe hoger de isolatiewaarde is.

 

>Meer over polycarbonaat lichtstraten

  • Hoge isolatiewaardes mogelijk
  • Natuurlijk lichtinval in nieuwe bedrijfshal
  • Lichtstraten zijn duurzaam en energiezuinig

Lichtstraten voor nieuw bedrijfspand met plat dak

 

Wilt u lichtstraten laten plaatsen op uw nieuwe bedrijfspand, hal of opslagloods met plat dak? Wij leveren en monteren lichtstraten op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd.

Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden. Heeft u interesse in lichtstraten voor uw nieuwe bedrijfspand? Wij bespreken graag vooraf met u, de architect en/of aannemer uw wensen en voorkeuren, zodat wij voor u een oplossing op maat kunnen realiseren. 

Lichtstraat met dubbele beplating zorgt voor extra isolatie


 

Locatie: Apeldoorn
Categorie: Nieuwbouw lichtstraat
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Extra isolatie

Opdracht:

NIEUWBOUW DISTRIBUTIECENTRUM MET DUBBELLAAGSE LICHTSTRATEN

Dit nieuwe distributiecentrum hebben wij voorzien van polycarbonaat lichtstraten met een binnenschil. Door de lichtstraten met dubbele beplating is de isolatiewaarde extra hoog. Men geniet van natuurlijk daglicht en lage energiekosten. 
 

Type lichtplaat: 10 mm, 4wandig | Kleur:Opaal

 

Meer informatie over extra isolatie

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan