Lichtstraten of lichtkoepels prijzen in nieuwbouw

Als u een lichtkoepel of lichtstraat in het dak van uw nieuwe bedrijfspand wil laten maken, is het prettig als u vooraf de precieze prijs weet. De lichtkoepel prijs of de lichtstraat prijs is daarbij natuurlijk grotendeels afhankelijk van het soort dat u kiest, uit welke materialen ze bestaan en hoe groot het benodigde aantal vierkante meters is. Wanneer wij deze informatie hebben, kunnen wij u een gerichte offerte voor een lichtstraat en/of lichtkoepels geven. 

Lichtstraat prijzen op basis van uw wensen en voorkeuren

Daarom bespreken wij vooraf met u, de architect en/of aannemer uw wensen en voorkeuren, zodat wij voor u een oplossing op maat kunnen realiseren. Daarbij maken we dan geheel vrijblijvend een offerte voor de integratie van een lichtstraat of lichtkoepel in uw nieuwe pand of hal. 

Er is meer dan de prijs

Natuurlijk wilt u een goedkope lichtkoepel of lichtstraat. Maar vergeet daarbij niet dat het verschil, ook in geval van nieuwbouw, hem vaak zit in de wijze van plaatsing en de nazorg. Onze medewerkers zijn deskundig en professioneel en beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van de plaatsing van lichtkoepels en lichtstraten. U kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes door ons verzorgd wordt.

Wilt u weten wat onze lichtstraat prijzen zijn voor uw specifieke (nieuwbouw) plannen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op zodat we samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct online een offerte aanvragen.

neem direct contact met ons op