nieuwbouw lichtstraten

Wij leveren en monteren lichtstraten en lichtkoepels voor nieuwbouwprojecten. 
 

Voordelen van nieuwbouw lichtstraten voor bedrijven:

  • Veel natuurlijk licht in uw bedrijfspand of bedrijfshal
  • Besparing op uw energierekening
  • Daglicht is gezond voor uw medewerkers 
     

Natuurlijk daglicht en besparen

Natuurlijk daglicht werkt zeer aangenaam en heeft een postieve bijdrage aan de gezondheid van uw medewerkers. U kunt met een lichtstraat aanzienlijk besparen op uw energiekosten. U haalt hierdoor veel natuurlijk daglicht naar binnen waardoor lampen overdag doorgaans overbodig zijn.

Polycarbonaat en isolatiewaarde

Onze lichtstraten zijn gemaakt van polycarbonaat, een meerwandig en slagvast kunststof. Ons daglichtsysteem is verkrijgbaar in verschillende diktes waarbij geldt dat hoe dikker het polycarbonaat is, hoe hoger de isolatiewaarde is. 

Ga direct naar ons aanbod en type lichtstraten


Heeft u interesse in lichtstraten voor uw nieuwe bedrijfspand? Wij bespreken graag vooraf met u, de architect en/of aannemer uw wensen en voorkeuren, zodat wij voor u een oplossing op maat kunnen realiseren. 

Wilt u weten wat onze lichtstraat prijzen zijn voor uw specifieke (nieuwbouw) plannen? Ga dan naar onze prijzen voor nieuwbouw.

 

 

Over Lichtstraten.nl

Onze medewerkers zijn deskundig en professioneel en beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van de plaatsing van lichtkoepels en lichtstraten. U kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes door ons verzorgd wordt.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0318 300 615 zodat we samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct online een offerte aanvragen.

 bel ons 0318 700 615