Zadeldak lichtstraat

 

Een lichtstraat met een zadeldak zorgt voor een moderne uitstraling. Een zadeldak is een lichtstraat in een tentvorm waardoor een rustig en symmetrisch beeld ontstaat. Door de grote afmetingen van een lichtstraat zadeldak lijkt uw ruimte daarnaast ook groter. Lichtstraten.nl is dé specialist in zowel het vervangen van lichtstraten als het plaatsen van nieuwbouw lichtstraten op bedrijfshallen, panden, loodsen en magazijnen. Zou u meer informatie hierover willen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

neem contact op

 

Zadeldak lichtstraat aluminium

De basis van een zadeldak lichtstraat bestaat uit een constructie vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Het aluminium profiel wordt standaard geleverd in blank aluminium. Zou u graag een ral-kleur willen op het aluminium? Dat is ook zeker mogelijk. Tegen een meerprijs is bijna iedere ral-kleur verkrijgbaar. Heeft u al een bestaand aluminium zadeldak lichtstraat? Wij kunnen uw zadeldak lichtstraat voorzien van nieuwe meerwandige polycarbonaat beplating. Binnen 1 werkdag hebben wij een offerte op maat voor u gemaakt. Vraag deze online aan.

 

Lichtstraat zadeldak prijzen

Bent u erg enthousiast geworden over de zadeldak lichtstraat? Neem direct contact met ons op voor de prijs van een lichtstraat met zadeldak specifiek voor uw bedrijfspand. Wij leveren en monteren lichtstraten op maat. Onze lichtstraten worden in onze werkplaats geproduceerd waardoor wij korte levertijden kunnen bieden. Zou u liever een offerte willen? Dat kan. U kunt een offerte op maat online aanvragen.

 

Waarom kiezen voor een lichtstraat zadeldak van Lichtstraten.nl?

Als u uw pand wilt verduurzamen is een lichtstraat een stap in de goede richting. De lampen kunnen hierdoor uitblijven. Lichtstraten.nl heeft veel ervaring met het vervangen van lichtstraten en het plaatsen van nieuwe lichtstraten. Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

 

  • Vakkundige montage
  • Deskundig advies
  • Eigen productie dus een korte levertijden
  • Centraal gelegen, we zijn altijd dichtbij

 

neem contact op

  • Natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal
  • Verhoging van de productiviteit
  • Vakkundige montage

Zadeldak beplating vervangen

 


 

Locatie: Poeldijk
Categorie: Renovatie lichtstraat
Type: Verticale lichtstraat
Uitvoering: 5 wandig

Opdracht:

Renovatie lichtstraat in Poeldijk. De oude enkelwandige polyester lichtstraten zijn vervangen voor 5-wandige polycarbonaat lichtstraten. Polycarbonaat is een kunststof welke tegen hoge en lage temperaturen bestendig is. 
 

Type lichtplaat: 16mm opaal polycarbonaat

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan