Zadeldak lichtstraat

 

Een lichtstraat met een zadeldak zorgt voor een moderne uitstraling. Een zadeldak is een lichtstraat in een tentvorm waardoor een rustig en symmetrisch beeld ontstaat. Door de grote afmetingen van een lichtstraat zadeldak lijkt uw ruimte daarnaast ook groter.

De schuine zijden van een zadeldak lichtstraat zijn uitvoerbaar in verschillende graden/hoeken. De lage hellingshoek zorgt ervoor dat de hoogte van de lichtstraat relatief laag blijft. Een zadeldak lichtstraat is gemakkelijk in de afwerking. Doordat verschillende dakbedekkingen gebruikt kunnen worden past een zadeldak lichtstraat goed bij de uitstraling van uw gebouw.

 

neem contact op

 

Aluminium lichtstraat zadeldak

De basis van een zadeldak lichtstraat bestaat uit een constructie vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Het aluminium profiel wordt standaard geleverd in blank aluminium en is tegen een meerprijs verkrijgbaar in bijna iedere ral-kleur. Heeft u al een bestaand aluminium zadeldak lichtstraat? Wij kunnen uw zadeldak lichtstraat voorzien van nieuwe meerwandige polycarbonaat beplating.

 

Glazen zadeldak of beplating?

Een bestaande lichtstraat van zadeldakconstructie kan door ons voorzien worden van nieuwe meerwandige polycarbonaat beplating, wij plaatsen geen glas. Polycarbonaat is een zeer sterk materiaal met een lange levensduur en is verkrijgbaar in meerdere diktes en kleuren. Indien gewenst vervangen wij de gehele constructie van uw lichtstraat aluminium zadeldak.

 

Zadeldak lichtstraat op maat

Wij leveren en monteren lichtstraten op maat. Onze lichtstraten worden in onze werkplaats geproduceerd waardoor wij korte levertijden kunnen bieden. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig vervangen kunnen worden.

 

Zadeldak lichtstraat prijzen

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze zadeldak lichtstraten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de prijs van een lichtstraat met zadeldak specifiek voor uw bedrijfspand.

 

neem contact op

  • Natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal
  • Verhoging van de productiviteit
  • Vakkundige montage

Zadeldak beplating vervangen

 


 

Locatie: Amsterdam
Categorie: Renovatie lichtstraat
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Doorvalbeveiliging

Opdracht:

Bij dit PostNL distributiecentrum heeft Lichtstraten.nl 47 lichtstraten gerenoveerd. De lichtstraten zijn voorzien van doorvalbeveiliging

 

Type: 10 mm, 4 wandig 
Kleur: Opaal 

 

Onze lichtstraten met doorvalbeveiliging zijn getest  en voldoen aan de richtlijn NEN-EN 1991-1-1.

 

Meer over doorvalbeveiliging

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan