Sheddak

Een sheddak wordt ook wel een zaagdak of zaagtanddak genoemd. Het is een variant op de zadeldak lichtstraat waarbij een zijde vrijwel rechtop staat in een hoek van 90°. Het is een daglichtsysteem waarbij zacht licht binnentreedt. Dit is ideaal voor bepaalde ruimtes zoals scholen, kantoorgebouwen, musea, bibliotheken en andere industriële gebouwen.

 

Lichtstraten.nl is dé specialist in zowel het vervangen van lichtstraten als het plaatsen van nieuwbouw lichtstraten. Wilt u meer informatie over een sheddak lichtstraat of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

neem contact op

  • Meer natuurlijk licht in uw bedrijfshal
  • Besparing op uw energierekening
  • Verhogen van de isolatiewaarde

Sheddak lichtstraat op maat

Wij produceren een sheddak lichtstraat altijd zelf. Daarom heb je altijd een sheddak of zaagdak op maat voor uw gebouw. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kan worden. Natuurlijk verschilt het per project, maar een sheddak lichtstraat kan soms zelf binnen een halve dag geplaatst worden. 

 

De mogelijkheden bij een sheddak

Wij produceren, leveren en monteren lichtstraten van polycarbonaat kanaalplaat. Dit materiaal is enorm sterk, verkleurt nagenoeg niet en is bestand tegen zeer hoge en zeer lage temperaturen. Daarnaast hebben ze ook een jarenlange levensduur. 

U kunt een sheddak lichtstraat verkrijgen in verschillende isolatiewaardes. Ook is het verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierbij kunt u kiezen uit transparant, opaal (wit) en Opal Gold. Als extra opties zou u ook extra warmtewering, extra isolatie, ventilatieluiken, doorvalbeveiliging of meeuwenpinnen kunnen toevoegen.

Renovatie sheddak lichtstraat met asbest

 


 

Waarom een sheddak laten plaatsen of vervangen door Lichtstraten.nl?

Waarom een sheddak, zaagdak of zaagtanddak laten plaatsen of vervangen door Lichtstraten.nl? Wij produceren altijd een lichtstraat op maat. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs en zeer korte levertijden hanteren. Doordat we over een eigen vrachtwagen met autolaadkraan beschikken, kunnen we uw nieuwe sheddak lichtstraat ook nog eens snel en veilig plaatsen. 

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan