Lichtstraten industrie

Eigen productie lichtstraten

 

Lichtstraten voor commerciële en industriële gebouwen

Bij Lichtstraten.nl produceren we alle lichtstraten zelf. U heeft bij ons altijd een lichtstraat op maat. De lichtstraten die wij produceren zijn voornamelijk voor de commerciële en industriële industrie. Denk hierbij aan bedrijfshallen, loodsen, bedrijfspanden, sportcomplexen en werkplaatsen. 

Wij leveren en monteren polycarbonaat lichtstraten. Dit materiaal is enorm sterk, bestand tegen zeer hoge en zeer lage temperaturen en leverbaar met hoge isolatiewaardes. Heeft u interesse in een nieuwe polycarbonaat lichtstraat of wilt u een lichtstraat laten vervangen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een gerichte prijs en komen de lichtstraat bij u inmeten.

 

neem contact op

 

  • Natuurlijk daglichtinval
  • Productie op maat
  • Verschillende opties 
  • Vakkundige montage

Energiekosten besparen met een lichtstraat

Natuurlijk daglicht dat binnenvalt in een woning is normaal, maar op de werkvloer wordt dit vaak nog vergeten. Ook de werkplek vraagt om een aangename omgeving. Dit is eenvoudig op te lossen met een of meerdere lichtstraten. Naast dat er natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand of bedrijfshal valt kan er ook aanzienlijk bespaard worden op de energiekosten. Een win-win situatie!

 

Voor iedere industrie een geschikte lichtstraat

Voor iedere industrie hebben wij geschikte lichtstraten. Of u nu een lichtstraat wilt renoveren, een lichtstraat wilt vervangen of op zoek bent naar natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand, wij kunnen u altijd helpen. Wij produceren alleen lichtstraten op maat. Daarom hebben we voor ieder type dak een geschikte lichtstraat. Denk hierbij aan een plat dak, zadeldak, schuin dak of sheddak. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

neem contact op

Extra keuze opties zoals doorvalbeveiliging of ventilatie

De lichtstraten die we voor de industrie produceren zijn gemaakt van polycarbonaat kanaalplaat. Deze platen zijn meerwandig en UV beschermd. U kunt daarbij kiezen uit verschillende diktes en kleuren. De lichtstraten zijn verkrijgbaar in de tinten opaal(wit) en helder(transparant) in 10mm en 16mm. Wenst u optimale warmtewering dan kiest u voor opal gold beplating.

Naast een lichtstraat warmtewerend kunt u ook kiezen voor extra isolatie, lichtstraat met ventilatie, doorvalbeveiliging en met meeuwenpinnen.

Minimale overlast en binnen 1 dag geplaatst

Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden. Natuurlijk ligt het aan de grootte van de lichtstraat, maar meestal kunnen we deze in een halve dag plaatsen.

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan