Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Polycarbonaat lichtstraat vervangen

Lichtstraat vervangen?

Lichtstraten.nl levert en monteert hoogwaardige aluminium lichtstraten voorzien van meerwandige polycarbonaat beplating. Het voordeel van dit materiaal is dat het leverbaar is in verschillende isolatiewaardes. Daarnaast is het slagvast en hagelbestendig.

Polycarbonaat beplating is leverbaar in verschillende diktes. Er zijn isolatiewaardes mogelijk tot een U-waarde van 1,1 W/m²K. Dit is vergelijkbaar met HR++ beglazing. Hierdoor beperkt u energieverlies door de lichtstraat en profiteert u wel van daglichtinval.

Er zijn diverse opties mogelijk zoals ventilatieluiken, ventilatoren en extra warmtewering voor een optimaal werkklimaat in uw bedrijfshal. 

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren
Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!
Polycarbonaat lichtstraten

Lichtstraat op maat

Eigen productie, korte levertijden en een scherpe prijs!

Wij leveren en monteren altijd een lichtstraat op maat. Na uw aanvraag bieden wij u een scherpe prijs. Ook komen wij de lichtstraat op locatie inmeten.  

Lichtstraten.nl heeft jarenlange ervaring in de renovatie van lichtstraten. Wij produceren de lichtstraten in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij de oude lichtstraten of eventueel alleen de oude lichtstraatbeplating op korte termijn vervangen.

Wanneer lichtstraat vervangen?

Twijfelt u of uw lichtstraat aan vervanging toe is? Er zijn meerdere redenen waaraan u kunt merken, dat u beter een nieuwe lichtstraat kunt laten plaatsen:

  • De lichtstraat is beschadigd. Bijvoorbeeld door ouderdom of weersomstandigheden.
  • De lichtstraat is lek. U merkt een toename van het vochtgehalte in uw pand of het regent in.
  • De lichtstraat isoleert niet goed. Hierdoor verliest u warmte en dat laat de energiekosten oplopen.
  • De lichtstraat laat weinig licht door. Het valt op dat er steeds minder daglicht naar binnen schijnt.
  • De lichtstraat heeft een verouderde uitstraling. U vindt het niet meer mooi of passen bij uw bedrijf.

Hoe vervangen wij een lichtstraat?

Als er iets aan uw lichtstraat mankeert, dan komen we graag langs voor een inspectie. We beoordelen of een renovatie de beste keuze is of dat uw lichtstraat nog gerepareerd kan worden. Soms is de constructie nog in orde en hoeven we alleen de beplating te vernieuwen.

Een lichtstraat vervangen doen we op allerlei bedrijfspanden, zoals loodsen, werkplaatsen, fabriekshallen of stallen. We installeren lichtstraten op allerlei soorten daken, bijvoorbeeld een zadeldak, sheddak, plat dak of schuin dak

Vervangende beplating of constructies produceren wij zelf. Daardoor kunnen we uw lichtstraat snel vervangen, als dat nodig is. We vervangen uw lichtstraat binnen een paar uur en nemen het afval weer mee. 

Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Lichtstraat vervangen op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster