Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Verschillende sheddaken lichtstraten

Licht op de werkplek

Méér licht op de werkplek? Dat verbetert de stemming, verhoogt de productiviteit en bespaart energie. Vooral als dat natuurlijk licht is. U bereikt een lichte werkplek met onze lichtstraten. Deze zijn gemaakt van een sterk staaltje kunststof. Polycarbonaat verzekert u van een lange levensduur. Bonusvoordeel: altijd inclusief montage!

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Helderkleurige lichtstraat

Arbo eisen werkplek met daglicht

Licht op de werkplek is niet alleen wenselijk, maar ook verplicht. Er zijn geen harde Arbo eisen over de werkplek en daglicht. Wel stelt de Arbowet dat ‘licht nodig is om werk goed uit te voeren.’ U ziet wat u doet. Dat voorkomt gevaarlijke situaties. Volgens de Arbo is licht op de werkplek dus noodzakelijk. De werkgever is hiervoor verantwoordelijk.

Te weinig licht op de werkplek is niet gunstig, maar te fel licht ook niet. Gebruikt u kunstmatige lichtbronnen? Plaats deze dan op een plek, waar u schittering en schaduwen minimaliseert. Dat voorkomt onnodige oogspanning. Maar het beste is een balans tussen kunstlicht en natuurlijk licht.

Natuurlijk licht vs kunstlicht

Natuurlijk licht op de werkplek heeft veel voordelen. Voor uw medewerkers en uzelf. Het verhoogt ons welzijn als mens. Daglicht stimuleert ons bioritme, waardoor we beter functioneren. Het beïnvloedt onze stemming, prestaties en energieniveau bijvoorbeeld. Dankzij zonlicht voelen medewerkers zich fitter, zijn ze meer tevreden en werken ze efficiënter. Dat zorgt voor meer betrokkenheid, motivatie en productiviteit.

Aan de andere kant is zonlicht gratis. Doordat u minder gebruik maakt van kunstlicht, bespaart u energie. Uw rekening, en daarmee uitgaven, gaan omlaag. Combineer dat met tevreden medewerkers, en u maximaliseert de resultaten van uw bedrijf.

verticale lichtstraat sheddak vervangen
Lichtstraten vervangen op bedrijfspand

Licht op de werkplek met een lichtstraat

Meer natuurlijk licht op de werkplek realiseert u met een lichtstraat. Dat is een daglichtsysteem, met aluminium constructie. Deze is voorzien van meerwandig polycarbonaat. Krachtig kunststof, dat ook uv-bestendig is. Van een lichtstraat heeft u jarenlang plezier.

Elke lichtstraat maken wij op maat. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes. Hoe dikker het materiaal, hoe hoger de isolatiewaarde. Daarnaast heeft u de keuzes uit extra opties, zoals ventilatieluiken, doorvalbeveiliging of meeuwenpinnen. Elke lichtstraat monteren wij zelf, in één dag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor meer licht op de werkplek? Vraag een offerte op!

Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Licht op werkplek op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster