Gebogen lichtstraat

Halfronde of gebogen lichtstraten zorgen direct voor veel daglicht in uw bedrijfspand.

 

De meeste lichtstraten die wij produceren en monteren zijn gebogen lichtstraten van polycarbonaat. Deze halfronde of getoogde lichtstraten zijn zeer geschikt voor uw bedrijfshal, loods, productiehal, opslaghal en magazijn. In deze ruimtes is natuurlijk daglichtinval gewenst omdat daglicht de productiviteit verhoogt van medewerkers en zorgt voor een gezonde leefomgeving. 
Een gebogen daglichtconstructie bestaat uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandig polycarbonaat. Een gebogen lichtstraat van polycarbonaat is zeer sterk, hagelbestendig en slagvast.

 

neem contact op


Wij leveren en monteren lichtstraten op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden.

 

  • Natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal
  • Verhoging van de productiviteit
  • Vakkundige montage

Veel natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal.

 


Gebogen lichtstraat: Veel toegepast bij bedrijfshallen

Locatie: Den Bosch
Categorie: Beplating vervangen
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Standaard

Opdracht:

 

Meer lichtinval bij dit magazijn van een groothandel in bouwmaterialen. De constructie bij deze lichtstraat was nog degelijk, lichtstraten.nl heeft bij dit project alleen de beplating vervangen. 
 

Type lichtplaat: 10mm 4 wandig

Kleur: Opaal

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan