Gebogen lichtstraat vervangen

Een halfrond of gebogen lichtstraat zorgt direct voor veel daglicht in uw bedrijfspand.

 

Een gebogen lichtstraat van polycarbonaat is het type lichtstraat dat wij het meest produceren en monteren. Deze halfronde of getoogde lichtstraten zijn zeer geschikt voor uw bedrijfshal, loods, productiehal, opslaghal en magazijn. In deze ruimtes is natuurlijk daglichtinval gewenst omdat daglicht de productiviteit verhoogt van medewerkers en zorgt voor een gezonde leefomgeving. 


Een gebogen daglichtconstructie bestaat uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandig polycarbonaat. Een gebogen lichtstraat van polycarbonaat is zeer sterk, hagelbestendig en slagvast.

 

neem contact op


Lichtstraten op maat

Wij leveren en monteren gebogen lichtstraten op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden.

 

  • Natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal
  • Verhoging van de productiviteit
  • Vakkundige montage

Veel natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal.

 


Gebogen lichtstraat: Veel toegepast bij bedrijfshallen

Locatie: Den Bosch
Categorie: Beplating vervangen
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Standaard

Opdracht:

 

Meer lichtinval bij dit magazijn van een groothandel in bouwmaterialen. De constructie bij deze lichtstraat was nog degelijk, lichtstraten.nl heeft bij dit project alleen de beplating vervangen. 
 

Type lichtplaat: 10mm 4 wandig

Kleur: Opaal

bekijk dit project

Polycarbonaat lichtstraat

Polycarbonaat lichtstraten hebben een jarenlange levensduur. U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit. Polycarbonaat lichtstraten zijn UV beschermd en verkrijgbaar in de kleuren opaal(wit) en transparant. 

Een lichtstraat van polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende isolatiewaardes. Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in 10mm, 4-wandig  en 16mm, 7-wandig.

Wenst u optimale warmtewering dan kiest u voor heatguard beplatingDit wordt steeds vaker toegepast nu er steeds meer zomerse dagen voorkomen.

 

Meer over polycarbonaat lichtstraten

 

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan