Gebogen lichtstraat vervangen

Een halfrond of gebogen lichtstraat zorgt direct voor veel daglicht in uw bedrijfspand.

 

Een gebogen lichtstraat van polycarbonaat is het type lichtstraat dat wij het meest produceren en monteren. Deze halfronde of getoogde lichtstraten zijn zeer geschikt voor uw bedrijfshal, loods, productiehal, opslaghal en magazijn. In deze ruimtes is natuurlijk daglichtinval gewenst omdat daglicht de productiviteit verhoogt van medewerkers en zorgt voor een gezonde leefomgeving. 
Een gebogen daglichtconstructie bestaat uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandig polycarbonaat. Een gebogen lichtstraat van polycarbonaat is zeer sterk, hagelbestendig en slagvast.

 

neem contact op


Lichtstraten op maat

Wij leveren en monteren gebogen lichtstraten op maat. Na het inmeten op locatie worden de nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden.

 

  • Natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal
  • Verhoging van de productiviteit
  • Vakkundige montage

Veel natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal.

 


Gebogen lichtstraat: Veel toegepast bij bedrijfshallen

Locatie: Den Bosch
Categorie: Beplating vervangen
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Standaard

Opdracht:

 

Meer lichtinval bij dit magazijn van een groothandel in bouwmaterialen. De constructie bij deze lichtstraat was nog degelijk, lichtstraten.nl heeft bij dit project alleen de beplating vervangen. 
 

Type lichtplaat: 10mm 4 wandig

Kleur: Opaal

bekijk dit project

Lichtstraten.nl is onderdeel van ROBR. RENOVEERT.
Wij verzorgen graag de complete dakrenovatie van uw bedrijfspand.

 

Naast het vervangen van een gebogen lichtstraat kunnen wij uw bedrijfhal voorzien van nieuwe dakbeplating en gevelpanelen. Wij bieden hiervoor verschillende merken aan:

 

Joris Ide, Falk en Kingspan.

Heeft u plannen om uw bedrijfspand te restylen? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Bij renovatieprojecten verzorgen wij graag het gehele traject: Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en de montage van de nieuwe onderdelen. Hierbij gaan wij vakkundig en vlot te werk.

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan