Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Plaatsing nieuwe beplating lichtstraat

Grote lichtstraat

Wilt u graag meer natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand hebben? Bij Lichtstraten.nl hebben we hier een oplossing voor. Door grote lichtstraten te monteren komt er meer natuurlijk daglicht binnen en wordt er een fijne werkomgeving gecreëerd. Doordat er meer daglicht binnenkomt, kunt u op uw energiekosten besparen. Heeft u interesse in een grote lichtstraat? Neem gerust contact met ons op.

Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!

Aluminium lichtstraten op dak Zeewolde

De mogelijkheden van een grote lichtstraat

Heeft u de wens om een grote lichtstraat op uw bedrijfspand te plaatsen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Onze lichtstraten zijn gemaakt van polycarbonaat.  Voordelen van onze lichtstraten zijn dat ze erg sterk zijn, licht van gewicht en ze zijn leverbaar met hoge isolatiewaardes. Als u uzelf afvraagt: hoe groot moet een lichtstraat zijn? Dan beantwoorden wij deze vraag met hoe groot uw dak het toe laat. Wij kunnen onze lichtstraten op maat voor u maken zodat het goed aansluit op uw dak. Met onze eigen vrachtwagen met autolaadkraan, zorgen wij er vervolgens voor dat de grote lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden.

De voordelen van een grote lichtstraat

Als u ervoor kiest om een grote lichtstraat te monteren, krijgt u niet alleen meer natuurlijk daglicht binnen maar brengt het nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u rekening houden met een lagere energierekening doordat u geen lampen meer aan hoeft te doen in uw bedrijfspand. Ook zorgt meer natuurlijk daglicht voor een betere leefomgeving. 

Lichtstraten met extra isolatie in Zeewolde
banner_lichtstraat_bedrijfspand

De specialisten van Lichtstraten.nl staan voor u klaar

De specialisten van lichtstraten.nl zijn in staat deskundig advies te geven over de mogelijkheden van een grote lichtstraat. Jaarlijks plaatsen we meer dan 2000 lichtstraten waar ook die van u bij kan zitten. Ook kunt u ervoor kiezen om een doorvalbeveiliging en/of meeuwenpinnen te laten installeren op uw grote lichtstraat. Zou u graag de mogelijkheden willen bespreken met onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Uw voordelen

Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Grote lichtstraat op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie