Lichtstraat warmtewerend

Minder warmte, dezelfde hoeveelheid licht in uw bedrijfspand

 

In de zomer kan zelfs in Nederland de temperatuur goed oplopen. Door standaard transparante lichtstraten kan er veel warmte uw bedrijfspand binnen komen. Met onze warmtewerende lichtstraten heeft u hier geen last van. Deze lichtstraten zijn uitgerust met een Opal Gold warmtewerende beplating. Hierdoor lopen de temperaturen in uw bedrijfspand niet zo snel op, bespaart u kosten op het verkoelen van de ruimte en wordt eventuele overlast van de zon gereduceerd. Natuurlijk krijgt u wel voldoende daglicht binnen in uw bedrijfshal.

 

Heeft u interesse in een nieuwe warmtewerende lichtstraat of wilt u uw bestaande lichtstraat vervangen voor een warmtewerende lichtstraat? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een gerichte prijs en komen de lichtstraat bij u inmeten.

 

 

neem contact op

 

  • Extra warmtewering in uw bedrijfshal
  • Creëer een optimaal leefklimaat
  • Energiezuinig

Lichtstraat warmtewerend voor alle soorten toepassingen

Een warmtewerende lichtstraat is uitgerust met een Opal Gold beplating. Deze kan toegepast worden in een:

 


Opal Gold lichtstraten zijn UV-bestendig, energiebesparend en dragen bij aan de gezondheid en productiviteit van mensen. Een warmtewerende lichtstraat is een ideale oplossing voor productiehallen en daken van agrarische stallen, omdat er veel daglicht en minder warmte binnenkomt. 

 

Naast de warmtewering kunt u uw nieuwe lichtstraat eventueel ook voorzien van:
 

  • Extra isolatie
  • Ventilatieluiken
  • Doorvalbeveiliging
  • Meeuwenpinnen
  • Kopschotventilatoren

Onze specialiteit:

Montage van lichtstraten in dichte daken.

 


Waarom een warmtewerende lichtstraat van Lichtstraten.nl?

Alle lichtstraten maken wij op maat. Na het inmeten op locatie worden uw nieuwe lichtstraten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtstraten snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden. Hierdoor heeft u minimale overlast bij het plaatsen van een nieuwe lichtstraat. Doordat wij de lichtstraten zelf produceren heeft u ook nog eens 10 jaar garantie op uw nieuwe lichtstraten.

 

Wilt u meer informatie over een warmtewerende lichtstraat voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op.

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan