Extra isolatie lichtstraat 

Energiebesparing voor uw bedrijfspand

 

Wilt u uw oude lichtstraat vervangen voor een nieuwe lichtstraat met een extra isolerende functie? Of heeft uw bedrijfshal nog geen lichtstraat maar wilt u die laten plaatsen? De lichtstraten die wij leveren en monteren kunnen voorzien worden van een isolerende polycarbonaat binnenschil. De stilstaande lucht tussen beide lagen beplating zorgt voor een goede isolatie.

Tevens voorkomt een isolerende binnenplaat warmteverlies in de lichtstraat. 

 

neem contact op

 

Montage van een isolerende lichtstraat 

Bij het plaatsen van een extra isolerende lichtstraat wordt er eerst een vlakke 32mm polycarbonaat lichtplaat tussen de opstanden gemonteerd, de binnenschil. Vervolgens wordt er een buitenplaat van 10mm polycarbonaat overheen geplaatst zodat er een gebogen lichtstraat ontstaat. Bij deze lichtstraatuitvoering zijn er extra hoge isolatiewaardes mogelijk wat resulteert in meer energiebesparing. De lichtstraat kan zowel met helder als opaal kleurige beplating uitgevoerd worden. 

 

Isolatie voor uw bestaande lichtstraat met een binnenschil

Indien u een bestaande halfronde lichtstraat heeft maar meer isolatie wenst, dan kunnen wij deze ook van binnenuit isoleren. Wij plaatsen dan een isolerende binnenschil. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie. 

 

  • Extra hoge isolatiewaardes mogelijk
  • Natuurlijk lichtinval
  • Zeer energiezuinig resultaat

Dubbellaagse lichtstraat voor extra isolatie

 


Locatie: Arnhem
Categorie: Lichtstraat isoleren
Type: Binnenschil
Uitvoering: Extra isolatie

Opdracht:

Bij dit project hebben wij een isolerende binnenschil aangebracht onder de bestaande halfronde lichtstraten. Deze binnenschil is uitgevoerd in transparant polycarbonaat, hierdoor is er nauwelijks daglichtverlies.

 

Een isolerende binnenplaat voorkomt warmteverlies door de lichtstraat. Hierdoor kan er aanzienlijk bespaard worden op de energiekosten. 

 

Bij dit project was de montage van vlakke beplating onder de lichtstraat tevens een vereiste van de verzekering, in verband met nieuwe sprinklersinstallatie. 

 

Type beplating binnenschil: 16mm 5-wandig

Kleur: Helder

 

Meer over extra isolatie

 

 

bekijk dit project

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan