Lichtstraten vervangen of plaatsen 

Lichtstraten zorgen voor direct meer natuurlijk daglichtinval in uw bedrijfshal.

 

Is de beplating van de lichtstraat op uw bedrijfspand aan vervanging toe? Of wilt u nieuwe lichtstraten laten plaatsen op het dak van uw bedrijfspand, hal, loods of magazijn? Bij lichtstraten.nl bent u verzekerd van professionals met jarenlange ervaring die deze werkzaamheden vakkundig èn snel uitvoeren. 

 

neem contact op

 

Lichtstraat is duurzaam en energiezuinig

Een lichtstraat is een daglichtsysteem van goede kwaliteit waarbij uw pand verlicht wordt door natuurlijk daglicht wat gelijkmatig verdeelt wordt. Hierdoor wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. Daarnaast is een lichtstraat zeer duurzaam, het gaat jarenlang mee en u kunt aanzienlijk op de energiekosten besparen. 

 

De lichtstraten die wij plaatsen bestaan veelal uit een thermisch onderbroken aluminium constructie voorzien van meerwandig polycarbonaat. Polycarbonaat is een meerwandig en slagvast kunststof en UV-bestendig en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ons daglichtsysteem is verkrijgbaar in verschillende diktes waarbij geldt dat hoe dikker het polycarbonaat is, hoe hoger de isolatiewaarde is. Opties als extra isolatie, ventilatieluiken en doorvalbeveiliging zijn ook mogelijk. Indien gewenst plaatsen wij ook polyester lichtstraten. 

 

Naast lichtstraten vervangen realiseren wij ook lichtstraten in bestaande dichte daken voor bedrijfspanden welke nog niet voorzien zijn van een lichtstraat.

 

  • Meer natuurlijk licht in uw bedrijfshal
  • Besparing op uw energierekening
  • Verhogen van de isolatiewaarde

Waarom 
Lichtstraten.nl

 

  • deskundig advies

  • jaarlijks meer dan 200 projecten

  • vlotte montage dus minimale overlast

  • eigen productie, dus korte levertijden

  • centraal gelegen, wij zijn altijd dichtbij

renovatie

 

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van oude polyester lichtstraten voor hoogwaardige polycarbonaat lichtstraten.

 

nieuwbouw

 

Wij leveren en monteren lichtstraten voor nieuwbouwprojecten. Onze lichtstraten zijn leverbaar in hoge isolatiewaardes.

Schadeherstel

 

Schade aan lichtstraten lossen wij vlot en snel op zodat eventuele lekkages snel verholpen worden. 

Lekkage of verwering aan uw bestaande lichtstraat?

 


Een nieuwe lichtstraat zorgt voor veel lichtinval

Lichtstraten, recent door ons geplaatst.

Locatie: Lelystad
Categorie: Beplating vervangen
Type: Halfronde lichtstraat
Uitvoering: Standaard

Opdracht:

Bij dit project in Lelystad was er hagelschade aan de oude lichtstraat. Wij hebben de beplating vervangen voor polycarbonaat. Een lichtstraat van polycarbonaat is zeer sterk, hagelbestendig en slagvast.

 

Type lichtplaat: 10mm 4-wandig

Kleur: Opaal

 

bekijk dit project

Lichtstraten.nl is onderdeel van ROBR. RENOVEERT. Wij realiseren zo de complete renovatie van uw bedrijfspand. Wij kunnen uw bedrijfhal voorzien van nieuwe dakbeplating als deze aan vervanging toe is. Als u graag meer lichtinval in uw bedrijfspand zou willen dan monteren wij een lichtstraat in het dak.  Indien gewenst vervangen wij de gevelbeplating ook direct. Voor alle werkzaamheden geldt: Een aanspreekpunt voor alle vragen

 

over uw renovatieklus. Er zijn bij renovatie van uw bedrijfshal, pand of loods veel mogelijkheden. Wij nemen altijd eerst uitgebreid de wensen en de mogelijkheden met u door. Aan de hand daarvan bepalen wij samen met u de oplssing die het beste bij uw situatie past. Bij de renovatie van uw pand of loods nemen wij graag het hele traject voor onze rekening. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en de montage van de nieuwe onderdelen. Hierbij gaan wij vakkundig en vlot te werk. 

Enthousiast geworden over ons product? vraag direct een offerte aan