PRIJZEN VAN LICHTSTRATEN
 

De prijs van een nieuwe lichtstraat hangt sterk af van uw situatie. Wij begrijpen dat het prettig is als u een prijsindicatie ontvangt.

De lichtkoepel prijs of de lichtstraat prijs is daarbij natuurlijk grotendeels afhankelijk van het soort dat u kiest, uit welke materialen ze bestaan en hoe groot het benodigde aantal vierkante meters is. Wanneer wij deze informatie hebben, kunnen wij u een gerichte offerte voor een lichtstraat en/of lichtkoepels geven.

Renovatie lichtstraat of nieuwe lichtstraat in bestaand bedrijfspand

Heeft u nog geen lichtstraat in uw pand, maar wenst u dit wel dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen u adviseren welke lichtstraat het beste bij uw wensen past. Uiteraard geven we u daarna een prijsindicatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Bekijk onze producten en mogelijkheden

Er is meer dan de prijs

Onze medewerkers zijn deskundig en professioneel en beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van de plaatsing van lichtkoepels en lichtstraten. U kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes door ons verzorgd wordt.

Wilt u weten wat onze lichtstraat prijzen zijn voor uw specifieke renovatie plannen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op zodat we samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct online een offerte aanvragen.

Neem contact met ons op