Lichtstraat renovatie

Oude (polyester) lichtstraten hebben door weersinvloeden als storm, hagel, stevige wind en windstoten veel te lijden. Is uw bestaande lichtstraat door stormschadelekkage of verwering aan renovatie toe? Wij zijn gespecialiseerd in de montage en het plaatsen van een nieuwe lichtstraat binnen bedrijfspanden. U haalt er direct heel veel daglicht mee naar binnen: dit is ook gunstig voor uw werknemers. 

De voordelen van lichtstraten vervangen:

  • Meer natuurlijk licht in uw bedrijfshal
  • Besparing op uw energierekening
  • Verhogen van de isolatiewaarde 

 

 

HR Dak- en Gevelrenovatie

Lichtstraten.nl is onderdeel van HR Dak- en Gevelrenovatie.  Naast het vernieuwen van uw dak en het plaatsen van lichtstraten kunt u bij ons ook terecht voor gevelrenovatie, asbestverwijdering, het restylen van een bedrijfshal en het plaatsen van golfplaten, profielplaten en sandwich panelen. Meer informatie over dakrenovatie en gevelrenovatie?

Ga naar dakengevelrenovatie.nl

 

Kies voor vakkundige dakrenovatie door lichtstraten.nl

We nemen bij dakrenovatie het hele traject voor onze rekening. Van verwijdering en afvoer van het oude materiaal tot aan de levering en de montage van de nieuwe onderdelen. Daarbij gaan we vakkundig en snel te werk. Schakel ons in voor uw dakrenovatie of een nieuwe overkapping met lichtstraat of lichtkoepel. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.