Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Vervangen lichtstraten nieuwegein

Lichtstraat Helmond

Mist u natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand en zou u hier graag verandering in hebben? Lichtstraten.nl is gespecialiseerd in het maken, leveren en plaatsen van Lichtstraten. Wij zijn in het bezit van een eigen werkplaats waardoor we de productie in eigen handen hebben. Een lichtstraat kan geplaatst worden op loodsen, bedrijfshallen, kantoorpanden en andere industriële gebouwen. Wilt u graag meer informatie over onze lichtstraten? Neem gerust contact met ons op.  

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren
Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!
Lichtstraten op nieuwbouw bedrijfshal Nieuw-Bergen

Een groot aanbod in Lichtstraten

Voor elk dak is er een andere lichtstraat. Zo heeft u keuze uit: gebogen lichtstraat, zadeldak lichtstraat, sheddak lichtstraat, lessenaarsdak lichtstraat en een polycarbonaat lichtstraat. Elke lichtstraat heeft ook zijn eigen eigenschap en kunt u aanpassen door extra’s toe te voegen. Als u uw lichtstraat wilt aanpassen kunt u kiezen uit extra isolatie, ventilatieluiken, meeuwenpinnen en doorvalbeveiliging. Wij voorzien u graag van informatie over de verschillende lichtstraten zodat u een lichtstraat vindt die echt bij u past.  

Heeft u een plat dak of een schuin dak?

Een zadelzak lichtstraat en lessenaarsdak zijn de beste opties als u een plat dak heeft. Deze lichtstraten zorgen voor extra natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand. Een zadeldak is een lichtstraat in de vorm van een tent en is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Een lessenaarsdak heeft ook een schuine helling die erg lijkt op de zadelzak lichtstraat. Als u een schuin dak heeft passen de volgende lichtstraten er het beste bij: gebogen lichtstraat en een sheddak lichtstraat. De gebogen lichtstraat heeft een gebogen vorm en is de populairste lichtstraat. Een sheddak, of zaagdak genoemd, heeft een hoek van 90 graden waarbij zacht licht naar binnentreedt.  

Helderkleurige lichtstraat
lichtstraten met schade

De voordelen van Lichtstraten in Helmond

Bij Lichtstraten.nl hanteren we korte levertijden en komen graag met een vrachtwagen de lichtstraten plaatsen. Op de vrachtwagen zit een laadkraan waardoor we de lichtstraten snel en veilig kunnen plaatsen. U krijgt bij ons 10 jaar garantie op de aluminium constructie en op de beplating. Zou u graag een lichtstraat willen? Vraag online een offerte aan en maak een afspraak. 

Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Lichtstraat Helmond op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster