Lichtkoepels voor hal of bedrijfspand

 


 

Dakkoepels en lichtkoepels als lichtoplossing

Heeft u grote lichtkoepels of dakkoepels die vervangen dienen te worden door ouderdom, of hagelschade? Lichtstraten.nl regelt dit graag voor u.  Heeft u schade aan de lichtkoepels op uw pand dan kunnen wij de beplating meestal vlot vervangen.

 

De lichtkoepels die wij plaatsen zijn gemaakt van polycarbonaat. Deze kunststof is meerwandig en slagvast waardoor het weersbestendig is. De beschikbare kleuren zijn helder en opaal. Lichtkoepels zijn leverbaar in enkel, dubbel en drielagen polycarbonaat. 

 

Offerte aanvragen?

 

  • Meer natuurlijk licht in uw bedrijfshal
  • Besparing op uw energierekening
  • Schadeherstel

Meer daglichtinval met nieuwe dakkoepels


Ook uw lichtkoepel vervangen? > Vraag een offerte aan

Locatie: Utrecht
Categorie: Beplating vervangen
Type: Lichtstraten en lichtkoepels
Uitvoering: Hagelschade

Opdracht:

Lichtstraten en lichtkoepels vervangen met hagelschade

In opdracht van de eigenaar van dit bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht hebben wij de lichtstraten en lichtkoepels voorzien van nieuwe beplating. Door stormschade/ hagelschade moest de beplating vervangen worden. 
 

Type lichtplaat lichtstraten:10mm, 6-wandig. Kleur: Opaal
De lichtkoepels zijn uitgevoerd in 3-wandig polycarbonaat

bekijk dit project

Lichtstraten.nl is onderdeel van ROBR. renoveert. Een groot voordeel hiervan is dat wij de complete dakrenovatie van uw bedrijfspand kunnen realiseren.
 

Naast de lichtkoepel renovatie kunnen wij uw bedrijfhal voorzien van nieuwe dakbeplating. Indien gewenst kunnen

wij ook de gevelbeplating vervangen. Wij nemen graag het hele traject voor onze rekening. De lichtkoepels worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Wij beschikken over een vrachtwagen met autolaadkraan zodat de lichtkoepels snel en veilig op het dak geplaatst kunnen worden. Uiteraard voeren wij het oude materiaal ook af.