Lichtstraat polycarbonaat

Als u een lichtstraat of lichtkoepel op het dak van uw bedrijfspand wil om zo meer daglicht binnen te laten, dan heeft u meerdere opties. Bij lichtstraten.nl werken we alleen met een polycarbonaat lichtstraat omdat dit materiaal meerwandig en slagvast is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat de lichtstraat bij de minste of geringste hagelbui beschadigd raakt. U kunt erop vertrouwen dat u bij lichtstraten.nl altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Niet alleen op het gebied van materialen, maar ook op het gebied van onze jarenlange ervaring.

Lichtstraten van polycarbonaat

Een lichtstraat van polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende diktes. Hierbij geldt dat hoe dikker het polycarbonaat is, hoe hoger de isolatiewaarde is. U weet met onze lichtstraten van polycarbonaat zeker dat deze enorm sterk zijn en nagenoeg niet verkleuren. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren: te weten glashelder en opaal. Voordat we voor u aan de slag gaan met het plaatsen van een polycarbonaat lichtstraat, stemmen we eerst uw specifieke eisen en wensen af. Zo weet u zeker dat we met een oplossing komen die perfect past binnen uw situatie en mogelijkheden. De installatie verzorgen we snel en vakkundig zodat u helemaal geen omkijken heeft naar het complete traject.

Met een polycarbonaat lichtstraat van lichtstraten.nl:

• creëert u op een eenvoudige manier meer licht in uw bedrijfspand
• verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers
bespaart u op energiekosten
• heeft u een sterk en slagvast kunststof lichtstraat dat niet verkleurt
• profiteert u van onze jarenlange ervaring

Kies voor kwaliteit en degelijkheid en laat een lichtstraat van polycarbonaat plaatsen in uw bedrijfspand. U schakelt ons eenvoudig in door contact op te nemen, waarna wij uw situatie in kaart brengen en een offerte voor u opstellen.

Neem direct contact met ons op

lichtstraat polycarbonaat lichtstraat kunststof lichtstraat lichtstraten polycarbonaat