Google reviews

Google review

9.1/10 van 47 reviews

Aluminium lichtstraten op dak Zeewolde

Aluminium lichtstraat

Op zoek naar een aluminium lichtstraat? Wij van Lichtstraten.nl hebben een groot assortiment aan aluminium lichtstraten. Wij zijn niet voor niks dé lichtstraten specialist. Wij hanteren korte levertijden doordat wij de productie en levering in eigen handen hebben. Een lichtstraat zorgt voor meer natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand of loods en wordt er een fijne werksfeer gecreëerd. Zou u graag meer informatie willen over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op.  

Beoordelingen

4.5/5 sterren op Google

Google reviews

Google reviews, 4.5/5 sterren
Direct een prijs? Vraag snel een offerte aan!
Lichtstraten op plat dak in Zeewolde

Soorten lichtstraat van aluminium

U heeft bij ons genoeg keuze om een lichtstraat te kiezen die bij uw bedrijfspand past. De lichtstraten worden vaak ook uitgekozen op basis van het type dak. De specialisten van Lichtstraten.nl helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte lichtstraat. Heeft u al een lichtstraat maar is deze verouderd? Wij komen ook graag bij u langs om uw lichtstraat te vervangen. 

Wist u dat u extra’s kan toevoegen aan uw lichtstraat?

Bij Lichtstraten.nl krijgt u de mogelijkheid om de lichtstraten aan te passen naar uw wens. Als in de zomer de zon vol op uw bedrijfspand gericht staat is het handig om de lichtstraat warmtewerend te maken. Zo houdt u uw bedrijfsruimte koel in de zomer en krijgt u alsnog natuurlijke daglicht binnen. U kunt ook kiezen voor ventilatieluiken en/of ventilatoren in uw lichtstraat. Een goede ventilatie is essentieel voor de gezondheid en stimuleert ook de productiviteit. Er kunnen nog meer extra’s toegevoegd worden zoals doorvalbeveiliging, extra isolatie en meeuwenpinnen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. 

Lichtstraten zeewolde op dak
Opengewerkte dubbellaagse lichtstraat

Waarom kiezen voor aluminium lichtstraten van Lichtstraten.nl?

Bent u erg enthousiast geworden over onze lichtstraten en zou u deze graag op uw dak willen laten plaatsen? Wij komen dit graag bij u uitvoeren. Naast kwalitatieve lichtstraten geven wij ook deskundig advies. Onze specialisten komen graag bij u langs voor een inspectie aan uw dak om zodat we hierop onze werkzaamheden kunnen verrichten. Benieuwd wat de aluminium lichtstraat prijs is? Vraag online een offerte aan.  

Uw voordelen
Eigen productie

Eigen productie

Korte levertijden Aluminium lichtstraat op Lichtstraten

Levering binnen 4 weken

Vlotte en veilige montage

Montage in 1 dag

Lichtstraten op maat

Lichtstraten op maat

10 jaar garantie

10 jaar garantie

Waarom lichtstraten.nl

Lichtstraat met ventilatierooster